Nnywellness.com

Hvordan sette opp hjemmekino med høy definisjon


Hjemmekino er laget for høy definisjon: klarhet i lyd- og skaper et miljø nær viser en film i teateret. Hjemmekinoanlegg kan alltid være litt skremmende, men spesielt med antallet komponenter involvert. Videre er du din hjemmekino i HD, ikke standard definisjon: en utmerkelse som kan være lett å overse med alle de forskjellige mulige tilkoblingene. Her er en rask guide til å sette opp et hjemteatersystem i HD.

Instruksjoner

• Kontroller at TVEN er HD dugelig. Noen av produsentene gjør distraherende krav, for eksempel "HD Ready" eller "HD-kompatible," som ikke er det samme som faktisk HD. se etter to bestemte elementer å fortelle deg at det er HD: skjermoppløsningen (som bør være 720 p, 1080i eller 1080 p) og eksistensen av en eller flere rektangulære kabelen merket "HDMI." Som står for "high definition multimedia interface," kablene du vil bruke til å definere en HD teater system.

• Se baksiden av hjemmekino mottakeren for et lignende sett av HDMI. Så sjekk DVD-spilleren eller Blu-Ray-spiller for samme. Blu-Ray-spilleren vil sikkert ha dem. DVD-spilleren får dem hvis det er en "opp-Konverter" modell. (Hvis ikke, ikke panikk; du kan fortsatt koble den opp, det bare ikke HD.)

• Koble DVD eller Blu-Ray-spilleren til hjemmekino mottakeren med en HDMI-kabler. Merk hvilke plugg kabler gå inn på mottakeren. Du trenger tilgang til den når du vil se en DVD eller Blu-Ray-spiller.

• Koble høyttalerne til mottakeren bruker digital lyd kabler eller kablene gitt i hjemmekino system. Høyttaler utsalgssteder bør være på baksiden av mottakeren og tydelig merket slik at du ikke mister sporet av som speaker går der. (De fleste HD hjemmekino systemer har 5 eller 6 individuelle høyttalere: venstre front, høyre front, venstre bak, høyre bak, subwoofer og muligens en front høyttaler også.)

• Koble HD tilleggskomponenter, som en DVR, til de gjenværende HDMI-utgangene på baksiden av mottakeren. La minst én HDMI-utgang åpne: Hvis du ser en merket "Ut" eller "Ut til TV", ikke koble en annen komponent til som.

• Koble alle gjenværende ikke-HD-komponenter, for eksempel en Videospiller eller en ikke-upconvert DVD-spiller til mottakeren bruker RCA kabler. Kablene skal koble til "Ut" kabel kontaktene i komponenten og kabel "I" kontaktene i mottakeren. Merk hvilken komponent går inn som jack på baksiden av mottakeren.

• Koble "Ut til TV" HDMI-kontakten på baksiden av mottakeren til HDMI-kontakten på baksiden av TVEN.

• Slå på TV og sette den å motta signaler fra HDMI uttaket koblet til hjemmekino mottakeren (det er vanligvis en funksjon på menyvalg, tilgjengelig ved å trykke på "Meny" eller "TV/Video"-knappen på fjernkontrollen).

• Slå på hjemmekino mottakeren og sett den komponenten du vil bruke (Blu-Ray-spiller, eller DVR, for eksempel.) Det er vanligvis en rekke knapper foran mottakeren tilgang bestemte komponenter. Deretter kan du vise HD programmering som normalt.

Tips og advarsler

  • Alltid slå alle komponentene av før du kobler kablene til dem. Ellers, de kan kort av gir du en ekkel sjokk for problemene dine.