Nnywellness.com

Bruke min nåværende kunde-leverandørens SIM-kortet i andre GSM tjenesteleverandøren


Bruke min nåværende kunde-leverandørens SIM-kortet i andre GSM tjenesteleverandøren

Mobil teknologi bruker SIM-kortet aktivt koble alle GSM- eller 3G-enhet til et mobilnettverk. Hver tjenesteleverandør som bruker kodet SIM kort programmer de kortene bare jobbe i det bestemte nettverket. Tredjeparts produsenter produserer de mobile enhetene på alle nettverk med programmert låser begrense enheten til ett nettverk. Bruker gjeldende SIM-kortet i en enhet laget for andre tjenesteleverandøren krever bare låse opp telefonen.

Instruksjoner

• Finn merket ikonet på telefonen at detaljene for hvilken leverandør telefonen ble produsert. Merket er vanligvis plassert på baksiden og er i form av et klistremerke.

• Finn IMEI-nummeret ved å fjerne batteriet og ser på klistremerket med strekkoder på den. IMEI-nummeret er et 15-siffers tall.

• Kontakt leverandøren for telefonen ble produsert og få det låse opplåsingskoden og instruksjoner for spesifikke telefonen og modell. Leverandøren må IMEI-nummeret for å få opplåsingskoden. Kontakt produsenten av telefonen hvis du ikke klarer å identifisere leverandørens merkevare på telefonen.

• Låse opp enheten i henhold til instruksjonene av produsenten eller leverandøren.

• Sett til gjeldende tjenesteleverandørens SIM-kortet inn i enheten, og slå den på. Ulåst telefonen fungerer nå på gjeldende tjenesteleverandørens nettverk.

Tips og advarsler

  • Sjekk produsentens spesifikasjoner for telefonen å sikre at det fungerer på nettverket for gjeldende service-leverandører. Alle bruker forskjellige frekvenser og de fleste tjenesteleverandører gir en liste over kompatible telefoner og hyppigheten av nettverket på deres hjemmeside.