Nnywellness.com

Hvordan rengjøre en Panasonic Flat-TV


Hvordan rengjøre en Panasonic Flat-TV

Panasonic tilbyr et bredt utvalg av forbrukerelektronikk som du kan nyte i ditt hjem. For eksempel kan du kjøpe en Panasonic flatskjerm TV for deg og din familie til å nyte. Når du har din flatskjerm-TV, bør du lære å riktig feilfri og ta vare på den. Dette vil sikre at TVEN fortsetter å utføre på optimale nivåer så lenge som mulig. Regelmessig rengjøring forlenger livet til elektronikk, og den kan beskytte familien mot skadelige allergener i støv buildup.

Instruksjoner

• Bruk en myk, tørr håndkle for å rengjøre skjermen og skjermen på din Panasonic flatskjerm-TV. Om nødvendig kan du fukter en klut med litt vann for å rengjøre skjermen, men ikke skjermen. Koble TVEN fra strømforsyningen før rensning den med vann eller annen væske.

• Opprette et rengjøringsmiddel vann og litt vaskemiddel, som oppvaskvann såpe, i en bøtte. Milde vaskemidler kan fortsatt varierer i styrke, så bruk forholdet anbefalt på flasken, som vanligvis er ca to spiseskjeer for hver 32 unser vann. Bruk aldri rengjøringsmidler som inneholder benzen, som er en brennbar substans enkelte ganger inkludert i sterkere rengjøringsmidler som kan skade skjermens bilde.

• Dyppe duken din i rengjøringsmiddel og vri den ut grundig. Pass på at det ikke er dryppende hele.

• Vaske resten av enheten med en fuktig klut. Pass på at du ikke får rengjøringsmiddel på skjermen.

• Bruk en ren myk klut grundig tørke hele Panasonic flatskjerm TV. Kontroller at det er helt tørt før det tilbake til strømuttaket.