Nnywellness.com

Hva er på en elev tillatelse Test?


Hva er på en elev tillatelse Test?

Søke en elev tillatelse som første trinnet mot å lære å kjøre er en overgangsrite for mange tenåringer. Siden som 70 prosent av de som tar testen mislykkes den første gang, er det verdt å være klar for å bestå testen.

Krav

Hver stat har ulike regler for når du er berettiget til å søke om en elev tillatelse og ta testen. I noen land kan du ta testen så unge som 14.5, men du må være 17 eller selv 18 i andre stater. Du må ha legitimasjon, ditt personnummer, et samtykke skjema signert av en forelder og betaling. Noen stater, som California, også kreve bevis av enrollment i driver-utdanning klasser. Du vil også måtte passere en visjon test.

Får det du trenger å studere

Avhengig av staten får du din lærendes tillatelse hefte ved kommer til lokale Institutt for Motor Vehicles (DMV) eller laste ned heftet fra Internett. Deltakerens tillatelse heftet blir studie guide for testen.

Hva du trenger å vite

Spørsmålene lærendes tillatelse tester i de fleste stater er generert av datamaskinen. Dermed kan du forutsi naturen eller type spørsmål du må besvare. Du trenger å vite svarene på spørsmålene i hver del av heftet. Mange land tilbyr gratis praksis tester på baksiden av heftet og online.

Spørsmålstyper

Du vil bli spurt om de reglene av veien. Disse inkluderer slike ting som fartsgrenser; vei regler; og hva å gjøre i stor trafikk, dårlig vær, rundt fotgjengere eller nær jernbane spor. Du trenger å vite hvordan å lage svinger skikkelig, hvordan bruke utpekt trafikk lanes, regler om trafikksignaler og sete belter og betyr vei tegninger.

Flere kategorier spørsmål

Kunnskap om sikker kjøring praksis er viktig å få deg en god sjåfør. Du må vite siste lover, som "ingen tekstil" loven som har nylig gått i mange stater. Kjøring i ulike typer betingelser inkludert nødhjelp er dekket i denne kategorien. Parkering, kjører tips, vises helse og sikkerhet spørsmål også på test. Testen er også sikker på å dekke økonomisk ansvar, ulykker og narkotika og drikke. Å kjenne kravene for å registrere en bil er også del av testen.

Tar testen

Når du har nøye studert heftet og tatt og bestått flere praksis tester, du er klar til å gjøre en avtale på til lokale DMV å ta testen. Testen blir i flere valg-format. I noen stater, hvis du ikke deltakerens tillatelse test, tillates du å gjenerobre det umiddelbart opptil tre ganger. I andre stater må du vente en periode før tillatt å ta testen.