Nnywellness.com

Hvor å hekte en forsterker til høyttalerne fabrikk


Hvor å hekte en forsterker til høyttalerne fabrikk

Selv om det er vanligvis best å erstatte fabrikken høyttalerne hvis du har tenkt å supplere stereoanlegget med en ettermarkedet forsterker, er det mulig å wire fabrikken høyttalere gjennom en ettermarkedet forsterker å produsere en mer fyldig og resonant lyd. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis høyttalerne ikke er designet til å håndtere ekstra forsterkning (fleste fabrikken ikke er), så risikerer du blåser ut en eller flere av dem og forårsaker permanent skade til høyttalersystemet.

Instruksjoner

Ledningsnett Amp

• Finn den negative terminalen bilbatteriet - det skal være merket med et (-) tegn og rød - og hekte kabelen knyttet til terminalen. Dette vil koble all kraften fra bilen, sikre at du ikke sjokkere deg eller kortslutning noe i stereoanlegget.

• Koble røde power ledningen fra forsterker ledninger kit (-) terminal av bilbatteriet, og kjøre ledningen gjennom brannmuren (eller muren som skiller indre av bilen fra motorrommet). De fleste biler er utformet med minst en isolert hull i brannmuren som tillater en wire gjennom, men hver bil er konfigurert forskjellig.

Forsterkere trekke strøm direkte fra bilbatteriet.
Kjøre den røde power ledningen koblet til bilens batteri til stedet der du vil huset forsterkeren, og knytte den til terminalen på forsterkeren merket "12 volt," eller "makt."

• Fest den ene enden av svarte ledningen fra forsterker ledninger kit til porten merket (+), eller "bakken", og koble den andre enden til utsatte metall som er en del av karosseriet. Vanligvis et hull er boret i gulvet under bilens mat og bakken ledningen er ødelagt i gulvet. Men en solid bakken kan oppnås ved å koble til en metallgjenstand.

• Koble den blå "remote" wire fra forsterker ledninger kit til terminalen på forsterkeren merket "remote", og Kjør denne ledningen langs samme rute som makt ledningen er kjørt, men ikke trekk tråden gjennom brannmuren. Nå ville være en god tid å brette fjernkontrollen og makt ledninger under gulvmatter og døren panel slik at de ikke vises eller en fare.

Ledningsnett mottakeren

• Trekke ut stereo fra kabinettet dashbordet med stereo fjerning verktøy og utstyr (fjerningen kan variere, avhengig av stereo), og Finn den blå eksterne ledningen i stereo's ledningsnett bruke stereo's koblingsskjemaet. Finn den blå eksterne tråden som du kjørte fra forsterkeren (se del 1, trinn 5), og knytte den til den eksterne ledningen i stereo's ledningsnett.

RCA-kabler er merket rød og svart (eller hvit).
Koble phonopluggen til i stereo RCA port, koble den røde pluggen til den røde terminalen og sort (eller hvit) plugg til svart (eller hvit) terminal. Kjør kabelen gjennom samme bane som eksterne ledningen følger, husk at det er gjemt under gulvmatter og dørpaneler i samme måte som fjernkontrollen og makt ledningene. Kopl phonopluggen til RCA terminalene på forsterkeren akkurat som du gjorde med stereo, koble den røde pluggen til den røde terminalen forsterkeren og sort (eller hvit) pluggen inn i svart (eller hvit) terminalen.

• Fjern den estetiske dekket som skjuler høyttalerne synet, og deretter fjerne høyttalerne fra deres boliger i bilen veggen. Dette innebærer vanligvis å skru ut en rekke skruer og fjerne nagler som holder høyttalerne på plass, men bilen høyttalersystemer variere.

Ledningsnett høyttalerne

• Løsne ledningene som er knyttet til hver høyttaler port og tape på utsatte slutten av hver ledning av dekker med elektriske tape. Det er bare nødvendig å koble ledningene fra høyttaler slutten (i stedet for høyttaler og stereo portene). Kontroller at ingen av ledningene er venstre utsatt eller risikerer du kortslutning stereo. Gjør dette for hver høyttaler.

Høyttalerkablene består av to ledninger, en typisk stripete og ikke.
Kjøre en lengde på høyttalerledningen fra høyttaleren til forsterkeren, og sørg for å feste den stripete siden av ledningen til den negative terminalen høyttaleren og forsterkeren, og ikke-stripete side av ledningen til positiv terminalen på høyttaleren og forsterkeren. Gjør dette for hver høyttaler, sørge for at ledningene er gjemt under matter og paneler av bilen.

• Skru høyttalerne trygt på plass med halv tomme skruer og hullene laget av naglene som tidligere holdt høyttalerne på plass. Erstatt estetiske gulvbelegg, og knytte negative batteriet terminalen under panseret på bilen.

Tips og advarsler

  • Kontroller at all makt i bilen er frakoblet før du starter noe arbeid.