Nnywellness.com

Hvorfor folk ikke ha setebelter


Bilbelte har lenge vært en viktig sikkerhetsinnretning i alle biler. Mange stater krever foran baksetepassasjerer å ha deres setebelter og noen vil utstede billetter til de som ikke bærer dem. Men er det fortsatt mange som ikke liker å ha deres setebelter. Ifølge National Transportation Safety Board (NTSB), drept 10,984 mennesker i auto ulykker i 2002. Av det totalen, var 10,404 ikke iført setebelter.

Tregere hastigheter

Noen mennesker velger å ikke ha deres setebelter når de reiser nær hjemstedet. De tror at fordi de kjører relativt lave hastigheter de ikke trenger deres setebelter. Ifølge NTSB, 80 prosent av alle krasjer kommer med hastigheter mindre enn 40 mph og 75 prosent av dem innen 25 miles av hjem.

Ubehagelig

Noen mennesker tror kombinasjonen av fanget og skulderremmen er ubehagelig, så de heller ikke bruke den eller de sette skulderremmen under deres arm. Iført en skulder belte under armen, kan det forårsake interne skader.

Uavhengighet

Mange mennesker som ikke ha setebelter nekter å gjøre det fordi de misliker blir fortalt hva å gjøre i sin egen bil. Viser bilen som sin festning og de vil gjøre hva de vil i det og ikke bli fortalt av regjeringen hva de skal gjøre. Mens argumentet noe fornuftig på overflaten, har det ingenting å gjøre med virkeligheten. Trafikkregler om fartsgrenser og stopp skilt er også eksempler på regjeringen fortelle drivere Hvordan oppføre seg.

Kastet fra bilen

Noen tilbyr grunnen at hvis de blir kastet fra en bil, de er mer sannsynlig å bli frelst. Ifølge Kansas trafikk sikkerhet ressurs Office er enkeltpersoner som bli kastet fra deres biler mer sannsynlig å bli drept enn de seg bilbelte.

Brennende eller neddykket bil

Drivere sier de ønsker å øke sine sjanser til å overleve en bil brann eller en neddykket bil. Mens løsne setebeltet ville være ett skritt å ta i en av disse omstendigheter, kan iført en bilbeltet bety forskjellen mellom å varsel eller omtumlet. Mindre enn 1/2 av 1 prosent av alle ulykker omfatter neddykking eller brann.