Nnywellness.com

Slik importerer du brukte biler fra USA til Canada


Slik importerer du brukte biler fra USA til Canada

Kjører bilen over hele USA og i Canada er bokstavelig talt drivstoff og tid; importere bilen et permanent nytt liv i Canada er imidlertid en annen sak. Den kanadiske Registrar av importerte biler (RIV) opprettholder strenge standarder for import av brukte kjøretøy fra USA. Kontroller at kjøretøyet oppfyller standardene - og gjøre forbedringer hvis ikke - før du fortsetter prosessen med å importere.

Instruksjoner

• Bruk listen Transport Canada kan importeres biler (se ressurser) å bestemme om kjøretøyet kan importeres til Canada og hvis det er behov for endringer før du importerer.

• Fullføre en historie søket i bilen ved å angi bilens VIN nummer på ett av nasjonale motorkjøretøyer tittelen informasjon systemets godkjente områder (se Resoureces). En tittel historie søk vil avdekke historien til bilen, inkludert alle ulykker alvorlige nok til å rettferdiggjøre en "merkevare". Merkede biler fra USA er tillatt i Canada, men noen ganger med ytterligere testing for strukturelle integritet. Hvis merket utstedt oppfyller motstykket til den kanadiske "ingen-repairable" betegnelsen, kan så det ikke importeres.

• Forsikre bilen med en kanadisk forsikringsselskap selv mens det fortsatt i USA. Holde sertifikatet forsikring med deg. RBC forsikring, intakt forsikring og TD forsikring er alle anerkjente kanadiske assurandører (se ressurser).

• Gjør eventuelle endringer nødvendig og fullføre alle inspeksjon som kan være nødvendig i henhold til Transport Canada guiden til å importere biler.

• Finn kontaktinformasjon for din exit havn på US Customs og Border Patrol nettsted (se ressurser). Fakse den opprinnelige sertifikatet av tittelen til toll avdelingen på landegrense hvor du vil krysse inn Canada minst 72 timer før ankomst til grensen. Dette vil tillate skikker kontortid å behandle din forespørsel før du ankommer med bilen for eksport. Ta den originale tittelen med deg når du kjører bilen.

• Kontakt bilens produsent for en tilbakekalling klaring dokumentet for å bevise at det er ingen utestående minnes på bilen. Dette kan være i form av et brev fra produsentens amerikanske eller kanadiske hovedkontor, en utskrift fra forhandleren eller en online utskrift, Hvis produsenten har tilbakekalling informasjon på nettstedet.

• Kjøre til den kanadiske grensen via US Customs utpost der du sendte tittelen. Ta din opprinnelige sertifikat i avdeling for amerikanske tollvesenet stempel for eksport.

• Presentere stemplet tittelen og regningen av salg for bilen til canadiske Tollvesenet. Betale den Importer RIV samt en tilleggsavgift for biler med klimaanlegg. Ta bilen Import Form 1 å fylle ut og senere presentere provinsielle myndigheter. Kjøretøy skjemaet 2 kommer i posten noen uker senere.

• Fyll ut skjemaet 1 og skjema 2 og ta dem, sammen med tilbakekalling fortolling, en føderal kjøretøy inspeksjon Center for kanadiske kjøretøy standarder tester. Når testene er bestått, vil inspeksjon center stemple Form 1. Det kreves ekstra provinsielle sikkerhets- og inspeksjoner for Ontario beboere.

• Presentere Form 1, kjøretøyets tittel, bill av salg og sertifikat til provinsielle lisens plate utstede kontor. I Ontario må du også gi sertifikatene fra andre inspeksjonene. Betale Gebyrene for din lisens tallerken og klistremerke, som kommer i posten i et par dager.

• Instruksjonene festet feste lisens plate og klistremerke til din bil.