Nnywellness.com

Hvor å hekte kabelen til en projektor


Hvor å hekte kabelen til en projektor. Hvis du eier en liten skjerm TV og vil øke bildestørrelsen uten å kjøpe en ny TV, eller hvis du bare vil opplevelsen av teater-stil vise hjemme, kan en projektor være en fin måte å forbedre opplevelsen din kabel. Det kan være vanskelig å få riktig tilkobling kommer, men når etablert, projektorer er praktiske miniprogrammer som kan reprodusere dine favoritt TV-programmer i en storskjerm-format.

Instruksjoner

Koble kabelen til en projektor

• Sjekk egenskapene til projektoren før du forsøker noen tilkoblinger. For å kunne se digital kabel programmer gjennom projektoren, bør du ha hdmi (High-Definition Multimedia Interface) evner. Hvis du ikke trenger å investere i en spesiell adapterkabel konvertere signaler slik at fremviseren og kabelboksen kjøre på samme system.

• Koble kabelboksen projektoren med en RCA-kabel. Koble kabelen inn videoportene i begge ender. Videoporter identifiseres vanligvis med bokstaven V eller fargen gul.

• Bruke en egen sound system for optimal lyd. I stedet for å lytte til lyden fra TV systemet, koble høyttalerne til audio-inngangen på projektoren, og Kjør kabelen gjennom din DVD surround-lyd eller lyd system.

• Koble fremviseren og kabelboksen til en stikkontakt, sørge for at du bruker en koaksialkabel for å kjøre fra projektoren til stikkontakten. Du må kanskje et kort og en flere plugg, spesielt hvis du legger til utenfor lyd.

• Snu projektoren på først, og deretter slå på TV og kabel-TV-boksen. Fôring bør være automatisk og bør komme gjennom uten ekstra setup. Hvis ikke, kan du har en dårlig forbindelse, så må du tilbakestille kablene. Andre problemer, for eksempel doblet bilder eller flytte linjer på skjermen, er også sannsynligvis et resultat av dårlig tilkoblinger, og er vanligvis enkelt å rette.

Tips og advarsler

  • Når du bruker en projektor for å se på kabel-TV, vil du miste noen av de tilgjengelige extras som teksting. Det er ingen måte å komme rundt dette, en projektor er bare dugelig av reproduserbar signalet den mottar (i dette tilfellet, video) og ikke legge noe til den.