Nnywellness.com

Hvordan sette opp hurtignumre på en BlackBerry Curve


Hvordan sette opp hurtignumre på en BlackBerry Curve

Den BlackBerry Curve serie har fullt QWERTY-tastatur på forsiden av enheten. Dette tastaturet er utformet for å skrive meldinger, men du kan også bruke den til å sette opp et stort antall fart urskiven. Fra Hjem-skjermen, kan du trykk og hold en av mange knapper å gjøre smarttelefonen ringe et forhåndsinnstilt nummer, og dermed unngå bryet med å søke etter en kontakt i adresseboken eller skrive inn i et fullstendig telefonnummer.

Instruksjoner

• Trykk på "Send"-knappen (den grønne knappen merket med en Telefonikon) tilgang til skjermen.

• Trykk på "Menu"-tasten, finnes til venstre på styrekulen eller styreflaten, for å vise en hurtigmeny. Rull til "View Speed Dial List" og velge den. På noen versjoner av kurven programvare må du velge "Vis" først som vil åpne en annen meny, og velg deretter "Hurtignummerlisten."

• Rull til bokstaven du vil tilordne til en hurtigoppringing. Du kan velge blant alle 26 brev, selv om kurven standard bokstaven "W" (som også antall "1") for å ringe til talemeldinger. Velg et brev og velg "Ny Hurtigvalg" fra lokalmenyen.

• Rull til kontakten du vil tilordne hurtigoppringingen og velge den. Hvis kontakten har flere telefonnumre, bla ned til ønsket nummer og velge den.