Nnywellness.com

Hvordan akseptere en samtale venter samtale på mobilen min AT&T


Ventefunksjonen kan du motta innkommende samtaler når du allerede snakker på telefonen AT & T trådløst. Når en innringer forsøker å nå deg, vil du høre en pipelyd i telefonens mottaker som indikerer om du har en annen samtale. Ventefunksjonen kan du veksle mellom samtaler ved å sette den første samtalepartneren på venting og snakke med andre oppkalleren. Selv om akseptere en samtale på en fasttelefon er enkelt, akseptere en samtale på en mobiltelefon kan være forvirrende. Teknikken til alternative samtaler kan variere etter din mobiltelefon.

Instruksjoner

• Snakk med den første samtalepartneren til du hører et lydsignal fra mottakeren. Har du ringer på telefonen, kan du vise som ringer på telefonens skjerm.

• Trykk på "Send", "Snakke" eller "OK"-knappen for om lag halvparten andre for å bytte til den andre innringeren. Det første kallet er satt på vent, slik at du kan snakke med andre oppringeren.

• Trykk på "Send", "Snakke" eller "OK"-knappen for om lag halvparten andre bytte tilbake til den første samtalen.

Tips og advarsler

  • Hvis andre oppringeren ikke henge opp telefonen, kan du veksle mellom samtaler ved å trykke på "Send", "Snakke" eller "OK"-knappen på telefonen.
  • Hvis du ikke svarer det andre kallet, vil AT & T videresende den som ringer til talemeldinger.