Nnywellness.com

Hvor å hekte en DVD-spiller til en Digital TV


Hvor å hekte en DVD-spiller til en Digital TV

En DVD-spiller kobler til en TV med kompositt lyd/video-kabler utstyrt med RCA-stil plugger i begge ender. Digital-TV har et utvalg av tilkoblingsalternativer, inkludert sammensatt en / v jacks, trekke opp forskjellige typer utstyr. Pluggene er fargekodet for rask og enkel installasjon. Hvis kabler ikke er inkludert i DVD-spiller, et sett med en / v kompositt-kabler kan kjøpes i en elektronikkbutikk.

Instruksjoner

• Koble sammensatt en / v-kabler til den "A / V ut" kontaktene på baksiden av DVD-spilleren. Gule pluggen kobles til den gule video-kontakten, og de hvite og røde pluggene koble til venstre og høyre lydinngang kontaktene.

• Finn tilgjengelige sammensatt kontaktene på baksiden av digital-TV. De fleste apparatene er utstyrt med tre sett med kontaktene merket inngang 1, 2, 3. Hver har tre knekter fargekodede gul, hvit og blå. Velge ett av disse kontaktene til å koble DVD-spilleren.

• Sett inn den gule, hvite og røde plugges inn videoen "In" og Audio venstre og høyre "I" kontaktene på digital-TV.

• Slå på begge komponentene og trykk inn på TV-fjernkontrollen til DVD-spillerens signal vises på skjermen.

Tips og advarsler

  • Koble en DVD-spiller til en mottaker på samme måte, og koble mottakeren til TV for å nyte Surround lyd, som er kodet på de fleste DVD. En surround Sound høyttalerpakke kan kobles til mottakeren for flerkanalslyd. De fleste TVene har ett enkelt par med innebygde stereohøyttalere, i motsetning til en Surround lyd system med fem til syv høyttalere og en subwoofer.
  • Koble fra komponenter fra stikkontakten samtidig som den en / kontakter.