Nnywellness.com

Hvordan koble MP3-spilleren til linjen i på en Boom boksen


Hvordan koble MP3-spilleren til linjen i på en Boom boksen

MP3-spillere er praktiske måter å bære opp til titusener av digitale sanger. Gjennom bruk av en enkel forbinde ledningen, kan du nå gir nytt liv til din personlige musikksamling. Koble din bærbare enhet til linjen i på boom boksen for familiesammenkomster, små sammenkomster, eller bare høre noen av favorittmusikken over høyttalerne.

Instruksjoner

• Koble 1/8th slutten av kabelen på "Y" til hodetelefonkontakten på MP3-spilleren. 1/8 enden av "Y"-kabel ser ut som standard slutten av et par hodetelefoner.

• Koble den røde og hvite enden av "Y" kabelen til line-in på baksiden av boom boksen. Denne kontakten på baksiden av boom boksen er linje-inn-inngang. Pass på at fargene samsvarer med hverandre (rød med rød og hvit med hvit).

• Tune på boom boksen riktig innstilling. Innstillingene på mange boom-bokser inkluderer CD-, Radio, kassett og Aux (forkortelse for Aux). Still din boom boksen ekstra innstillingen.

• Slå på din MP3-spiller og boom boksen. Spille ønsket musikk på MP3-spilleren som vanlig. Du skal nå høre musikk fra MP3-spilleren kommer gjennom høyttalerne boom boksen.