Nnywellness.com

Hvordan å se TV på en DVI-skjerm


Hvordan å se TV på en DVI-skjerm

Noen nyere modell DVI skjermer arbeide med digitale kabelmottakere fordi skjermer er høy båndbredde Digital kopibeskyttelse (HDCP) kompatibel. Bruke en DVI-skjerm se TV uten en datamaskin, krever også en HDMI-til-DVI-adapter. Enhver skjerm vises et TV-signal koblet til datamaskinen TV-mottakerkort. Koding opprettes som konverterer analog informasjon til digitale en liten ventetid eller forsinkelse når du ser på TV på datamaskinen, men du vil kunne spille hva du se.

Instruksjoner

Bruke en opptakskort

• Koble datamaskinen og fjerne sidepanelet fra saken. Jording ved å berøre et stykke metall på saken. Trykk TV-kanalvalgkortet i et PCI-spor på hovedkortet og sikre den til tilfelle med en liten Phillips skruen. Lukk datamaskindekslet og koble til datamaskinen.

• Slå på datamaskinen og sett den mottakerkort installere CD i stasjonen. Følg instruksjonene for installasjon og Start datamaskinen for å fullføre installeringen.

• Koble koaksial TV-kabel til inngangen på din tuner-kort. Kjør TV tuner programvare og svare på spørsmålene ber om plasseringen og type tilkobling. Vent til programvare for å søke etter kanaler.

• Bruk fjernkontrollen til å bytte kanal, justere volum, skanning fremover og bakover og spille inn programmer. Feste sensoren til mottakeren, og plasser den i rekke fjernkontrollen. Kortet infrarød sensor kan bygges inn i enheten hvis du har en ekstern TV-mottaker som kobles til datamaskinen via USB- eller Firewire.

Bruke en DVI-skjerm uten datamaskin

• Angi skjermoppløsningen på set-top-boksen til 720p eller oppløsningen på skjermen. Koble set-top-boksen fra TV.

• Koble HDMI-til-DVI-adapteren til DVI-inngangen på skjermen. Koble HDMI-utgangen av set-top-boksen til kortet, koble skjermen og slå den på.

• Bruke separate høyttalere for lyd, med mindre skjermen har kompositt-innganger for lyd. Koble set-top-boksen til et hjemmestereoanlegg eller skjermen med venstre og høyre kanal RCA-kabler. PC-høyttalere fungerer hvis skjermen har en 1/8-tommers utgang, men fortsatt må du Kople omformeren til skjermen med RCA-kabler.

Tips og advarsler

  • Bruke TV-mottakerkort med en datamaskin gir mer kompatibilitet enn koble til en skjerm direkte til en set-top-boksen. De fleste skjermer fungerer ikke direkte med set-top-bokser. Kontroller at skjermen oppfyller kravene før du kobler TVen.