Nnywellness.com

Hvordan du Wire analogt Signal i serien


Hvordan du Wire analogt Signal i serien

Elektronisk design er en serie krets en kjede av komponenter koblet etter hverandre. Totalt spenningen av kretsen er bare spenning verdien av hver komponent lagt sammen. Fordi en krets har vanligvis en enkelt spenningskilde og mange komponenter, er analogt signal spenningen strømmer gjennom hver del en brøkdel av matespenning, bestemmes av Ohms lov og andre faktorer.

Batterier

Batterier er kilder av likestrøm. Du finne ofte dem fast i serien å produsere høyere spenninger enn en eneste gir. Faktisk består mange batterier, for eksempel 12-volts variasjonen brukes i biler, av interne 1.5-volts celler koblet i serie. Positiv terminalen til hver celle er kablet til den negative terminalen på nærmeste nabo med en positiv og en negative terminalen på de ytterste to cellene igjen usammenhengende. Denne ordningen legger spenninger for hver sammen, bidra til en større sum spenning; Hvis du trykker et voltmeter til usammenhengende positive og negative terminalene, er spenningen du får summen av hver batterispenningen i settet.

AC signaler

På grunn av kompleksiteten av vekselstrøm signaler, er disse kilder, for eksempel lyd-utstyr, vanligvis ikke kablet i serien. I motsetning til DC signalet i et batteri, som renner i én retning, bevege AC signaler seg i to retninger i en krets; til enhver tid kan deres spenninger legge til eller trekke fra hverandre. I tillegg vekselstrømkretser har en frekvens-avhengige motstand eiendom kalt "impedans;" flere impedances, kablet i serien, samhandle på kompliserte måter. En lyd miksing brett, som legger til AC signaler av sin innspill, kobler ikke dem i serien. I stedet bruker en mikser en krets kalt den operative forsterkeren, som legger til AC signaler på en forutsigbar måte.

Lysdioder

En krets som bruker flere hemmeligstemplet vanligvis har dem fast i serien. Hver enhet tar fra ca 2 til 4 volt å drive; for å bestemme total spenningen til å kjøre et sett med lysdioder, legge opp spenning kravene til hver. For eksempel krever tre røde lysene i serien, hver trenger 2 volt, en minimum nettspenningen på 6 volt. Siden LED-lys dioder, de passerer gjeldende i én retning, så wire dem ved å koble katoden på ett til anoden av neste, og positiv spenning gjelder anoden. LED også trenger en motstand i serien krets begrense gjeldende, som overdreven aktuelle kan skade lysdioder.

Lamper

Fordi glødelamper er relativt enkel enheter, kan du enkelt koble dem i serien. Med lysdioder, glødelamper hver har en nominell spenning og du beregne totale krets spenningen ved å legge opp spenning vurdering av hver lampe. I motsetning til lysdioder, lyspærer har sin egen motstand og trenger ikke en egen motstand. Også, de er ikke polarisert, så retningen i en krets ingen spiller rolle. Selv om de fungerer best på deres karakter spenning, de tar en mindre spenning, men med mindre lyseffekt. Høye spenninger pleier å brenne lamper ut for tidlig, så beregne spenning krav nøye.

Høyttalere

Du kan koble høyttalere i serien Hvis du knytter dem til din forsterker output impedans. For best mulig effektivitet og lydkvalitet, totalt impedans på høyttalerne må være lik impedans på forsterkeren. Hvis forsterkeren har en output impedans på 8 ohm, for eksempel kan du koble to 4-ohm høyttalere i serien. Hvis høyttalerne har polaritet indikatorer, som rød - og svart-farget-kontakter, svart ledningskontakten på ett til den røde pluggen til andre, og wire gjenværende kontakter til forsterkeren, svart til svart og rød til rød.