Nnywellness.com

Kopiere BlackBerry 7520 kontaktene på SIM-kortet


Hvis du bruker BlackBerry, kan du bruke subscriber identity module (SIM) kortet som sikkerhetskopien lagringen for adresseboken håndsett. Dette tillater deg å raskt bytte kontakter til et annet håndsett ved å sette inn SIM-kortet i den. Dette beskytter informasjonen i tilfelle skade på håndsettet. Dessverre BlackBerry 7520 er en av de eldre BlackBerry modellene og mens den støtter overføre kontakter SIM-kortet, prosessen er litt treg.

Instruksjoner

• Slå på din BlackBerry 7520. Klikk "Address Book" hovedskjermen.

• Rull nedover listen over kontakter i adresseboken til du vil overføre SIM-kortet. Merk kontakten.

• Trykk på "Menu"-tasten. Klikk "Kopi til SIM-Telefonbok" for å fullføre overføringen. Gjenta for hver kontakt du vil overføre SIM-kortet.

Tips og advarsler

  • SIM-kortet kan være et praktisk sted å lagre kontaktene på din BlackBerry 7520, men bestemte felt kan ikke overføre. Du vil miste informasjon som fødselsdager, jubileer og hjemmeadresse. Også kan hver SIM card oppføring bare inneholde ett navn og et tall. Adressebokkontakter med flere telefonnumre vil bli delt opp i en oppføring for hver. For eksempel deles Joe Smith, som har arbeidet flere 555-555-5555 og hjem noen 999-555-5555 inn i to oppføringer med navnet Joe Smith, en med 555 nummer og en hvor 999.
  • Overføre adresseboken din BlackBerry 7520 SIM-kortet kan være en langtekkelig prosess hvis du har en stor adressebok fordi du må gjøre det én kontakt om gangen. Selv om problemet er løst på nyere BlackBerry-modeller, er det ingen måte å overføre hele adresseboken til SIM-kortet samtidig på BlackBerry 7520.