Nnywellness.com

Hvordan sette filmer på iPod Nano med iTunes


Hvordan sette filmer på iPod Nano med iTunes

iPod nano er utmerket MP3-spillere. Men er noen folk klar over det faktum at de fleste nano kan spille helaftens film. Dra nytte av denne funksjonaliteten er relativt enkelt, så lenge du vet hvordan du laste ned ønsket filmen og har iTunes installert på datamaskinen.

Instruksjoner

• Erverve videoen du ønsker å vise. Du kan gjøre så lett gjennom iTunes Store, som har en rekke nye utgivelser klar kjøpes ved å klikke på en mus. Du kan også laste ned filmer ved å kjøpe DVD eller Blu-ray plater som kommer med et nedlastbart digital kopi. Hvis du allerede filmer på datamaskinen, må du konvertere dem til MPEG4 format (se delen Resources) før du kan flytte dem til iPod.

• Flytte video til iTunes-biblioteket. Hvis du kjøpte video fra iTunes Store, vil det gå her automatisk etter nedlasting. Ellers Flytt filen ved å dra og slippe den i iTunes-vinduet. Du kan sikre at filmen er i iTunes-biblioteket ved å klikke delen "Filmer" på menyen til venstre.

• Forberede iPod Nano for overføringen, og kontroller at iPoden kan spille av filmer. Bare tredje generasjons iPod og høyere skjermoppløsning å gjøre dette. Også kan full helaftens film er store og ta opp 1 GB plass, så sørg for at du har nok ledig plass på iPod.

• Koble iPod til datamaskinen. Kontroller at enheten er koblet via USB-kabel og at iTunes lett å gjenkjenne enheten.

• Kontroller iTunes vil synkronisere filmer. Når iTunes gjenkjenner iPod, det skal vises i menyen helt til venstre i iTunes. Velg iPod denne listen for å åpne iPod Sammendrag. Velg kategorien "Filmer" og kontroller at det er merket av for boksen rett "Sync alle filmer".

• Synkronisere iPod med iTunes-biblioteket ved å klikke på "Sync"-knappen i hjørnet nederst til høyre i vinduet.