Nnywellness.com

Leica Minilux instruksjoner


Leica Minilux instruksjoner

Leica Minilux utgitt i 1995, og er en grunnleggende punkt og skyt filmkamera designet for amatørfotografer. Til tross for gjennomføring Leica navneskiltet som er forbundet med høy kvalitet profesjonelle kameraer i år, mangler Minilux funksjoner som fagfolk krever. Kameraet har en innebygd blits, men ingen vedlegg for eksterne blinker. Fast 40mm f2.4 objektiv tillater ikke feste filtre brukes for fargekorrigering i fargefilm eller ekstra kontrast i svart og hvitt fotografi.

Instruksjoner

• Åpne bak på kameraet ved å skyve lanseringen på for kroppen å åpne filmen. Plasser en filmrull i høyre side av filmen hulrom, trekker filmen leder over baksiden av åpningen, tråd filmen på tar reel på venstre side av kameraet og lukke døren.

• Rotere bryteren krage ligger under runde urskiven på topp rett av kameraet fra "Av" posisjon enten "P" posisjonen for "Profesjonell" modus eller tallene som kontrollerer blenderåpningen på objektivet.

• Rotere urskiven over bryteren krage til enten "AF" posisjon plass linsen til autofokus eller velge fra forhåndsdefinerte linsen fokus avstander som er representert ved tallene på urskiven. Bruke "AF" er den beste tilnærmingen for nøyaktig fokusering.

• Hold kameraet til øyet og trykk innfelte utløseren øverst til høyre på kameraet å aktivere målingen og fokusere programmer. Komponere bildet ved å se gjennom søkeren og trykk utløseren å ta bildet.