Nnywellness.com

Hvordan spore en tapt Sony Ericsson mobiltelefon


Hvordan spore en tapt Sony Ericsson mobiltelefon

Folk bruker mobiltelefonen for en rekke årsaker i dag. Som et fotoalbum, en MP3-spiller, et digitalt kamera og selv virtuelle sekretær. Så hvis du mistet telefonen kan det være så stor problem som å miste lommeboken eller vesken, når det gjelder å erstatte ting. Så hvis du har en Sony Ericcson mobiltelefon og vil holde deg fra å miste den er en god måte å installere GPS-sporing på den.

Instruksjoner

• Finne en GPS som passer dine behov. Det er noen gratis tjenester som du bør vurdere hvis din eneste bekymring er å finne din Sory Ericsson hvis du mister den, som Mologogo, Buddyway eller Instamapper (se ressurser).

• Registrer deg for tjenesten du ønsker ved å gå til området og inn telefonnummeret ditt, lage et brukernavn og passord, sende din e adddress og klikke "Registrer".

• Sjekk vil din email eller tekst beskjed og du ha en URL med nedlasting og installasjon instruksjoner for programvaren. Mobiltelefonen din webleser gå til adressen og laste ned programvaren til mobiltelefonen. Instruksjonene for installasjon.

• Finne tapte Sony-Ericsson mobiltelefonen din ved å logge inn på nettstedet som du registrerte. Når du har logget på, vil du se et kart med en prikk og brukernavn. Nå når telefonen flyttes, vil du kunne spore den på kartet. Selv om det er bare nøyaktig 10 meter, gir det minst deg et begrenset område å søke. Sørg for å finne telefonen før batteriet er tomt, så det vil ikke lenger sende et signal.