Nnywellness.com

Største forskjellen mellom gamle & moderne bilder


Største forskjellen mellom gamle & moderne bilder

Digital fotografering har flere fordeler sammenlignet med eldre fotografering utsette lys-sensitive film og utvikle bildene med fotografering kjemikalier. Digitale bilder kan lagret og delt elektronisk og vises umiddelbart stedet etter å utvikle. Digitale kameraer er også mer praktisk og enklere å bruke enn filmkameraer. Kanskje den største forskjellen mellom digital og filmbasert fotografering er enkel redigering. Fotografer kan nå å skyte bilder, laste dem opp til en datamaskin og begynne redigere dem innen minutter. Digital fotografering gir også fotografer redigeringsfunksjoner som ikke er tilgjengelig med filmbasert fotografering.

Farge balanse

Ikke alle bildene er tatt i perfekt belysning, men med farge balansering, lysstyrke og kontrast funksjoner i de fleste grafikkprogrammer, alle bildene kan se ut som de ble tatt i ideelle lysforhold. Mens farge balansering eller korrigere krever en god forståelse som farger utgjør andre farger, og ikke alle vil være vellykket på det, er fargen balansering digitale bilder mye enklere enn prøver å fikse farger eller belysning på filmbasert fotografering.

Airbrushing

Kvelden ut hudfarge og fjerne feil kalles airbrushing og brukes på både digital og film bilder. Med grafikk er programvare tilgjengelig, airbrushing ikke lenger forbeholdt dyktige fotografer alene. Nå kan alle lære å airbrush sine bilder.

Beskjæring

Bilder inneholder ofte objekter som ikke er ønsket. Digital redigering programvare gjør at profesjonelle og amatørfotografer beskjære bilder for en rekke årsaker. Bilder kan beskjæres for å passe inn i en bestemt ramme, fjerne forstyrrende elementer eller endre fokus for bildet. Digital fotografering lar brukeren se virkningene av beskjæringen umiddelbart og Juster den om nødvendig.

Silhouetting

Silhouetting et bilde innebærer å fjerne bakgrunnen i et bilde. Bilder som er silhouetted kan plasseres på en ny bakgrunn eller brukes i trykte eller digitale materiale uten bakgrunn. Denne typen redigering kan brukes til å overlappe mange bilder uten å måtte håndtere ulike bakgrunner.

Endringer

Det finnes en rekke endringer som kan gjøres ved hjelp av grafisk redigering programvare. Kloning er en slik endring. Det kan brukes å fjerne en delen av et bilde som ikke skal beskjæres. Kloning kan også brukes til å legge til kopier av en bestemt vare i bildet. Andre endringer som kan gjøres til et digitalt bilde inkluderer retusjering bilder for å løse klær, fjerne villfaren tråder av hår eller fjerne gjenskinn fra en flash.