Nnywellness.com

Hvordan legge til musikk til G1 (Google) telefon


Du kan vurdere selv ganske dyktig når det gjelder elektroniske enheter, men til G1 er nok til at du vil trekke håret ut. Brukerhåndbok den kommer med er ganske mye ubrukelig! Heldigvis trenger du ikke å gjenoppfinne hjulet: det er ikke så vanskelig å legge musikk til telefonen G1.

Instruksjoner

• Koble telefonen til datamaskinen med den medfølgende USB-kabelen.

• Klikk hvite varsler linjen øverst på telefonen. Du vil se en melding som sier «USB tilkoblet». Klikk. En boks vil dukke opp og spørre deg om du vil koble telefonen til datamaskinen. Velg boksen som sier "Mount".

• Gå til min datamaskin. Du vil se en enhet kalt flyttbar enhet med en stasjonsbokstav. Dobbeltklikk for å åpne den. Deretter åpne mappen musikk. Nå kan du bare dra og slipp musikk høyre til mappen.

Tips og advarsler

  • Du kan få en feilmelding når du prøver å synkronisere eller legge til musikk til telefonen. En i/u-feil betyr at du ikke har USB-kabelen koblet til en USB 2.0-port. Hvis du har en 2.0 havn, flytter du kabelen der. Hvis du ikke har et problem. Telefonen fungerer bare med en 2.0-port, slik at du kan kjøpe en 2.0 PCI-kort og installere det selv, eller du må brenne CDer og legge til musikk fra en annen datamaskin.