Nnywellness.com

Hvordan endrer jeg beltet på en 1990 Chevy C1500?


1990 Chevy C1500 lastebiler kom utstyrt med 3.1-liters, 4.3-liters, 5,0 liters, 5.7 liter, 6,2-liters og 7,4-liters motorer. Driftsreim foran motoren som styrer alle tilbehør er en enkelt serpentin beltet. Belte erstatningsprosessen for alle de forskjellige C1500 motor modellene krever den samme grunnleggende fremgangsmåten. Beltet er ansvarlig for å betjene alle motor tilbehør samtidig. Hvis beltet er skadet, erstatte den rett før den helt pauser.

Instruksjoner

• Åpne Shack og lås den på plass.

• Se toppen av svart dekselet som omgir viften for serpentin beltet ruting diagrammet. Diagrammet for 1990 Chevy C1500 lastebilen ligger nær midten av plastdekselet. Ruting diagrammet gir instruksjoner for å installere det nye beltet på trinser.

• Finn belte strammer enheten på forsiden av motoren. Strammer enheten har en vår - lastet komponent i den ene enden og en berg skivene på bunnen. Strammer enheten på 1990 Chevy C1500 modeller ligger nær toppen-fronten av motoren. For å dreie strammer, bruke bolten hodet i midten av den roller skivene.

• Slå den roller skivene mot klokken med bryterstangen og en metrisk socket. Når spenningen er av beltet, skyv den ut fra undersiden av den roller skivene. Deretter slå radiator vifte med hendene slik at en av viftebladene er på toppen av motoren. Trekk beltet rundt fan bladet mot radiatoren. Fortsette å slå hver fan blad til toppen av motoren og skyv beltet rundt hvert fan blad til beltet er absolutt ledig av bladene. Deretter trekk beltet ut av motorrommet.

• Lavere det nye beltet i motorrommet mellom radiatoren og viften. Før det nye beltet rundt hvert fan blad og rundt hver tilbehør skivene. Bruke belte ruting diagrammet for å sende beltet rundt tilbehør trinser.

• Dreie strammer mot klokken igjen med bryterstangen og socket. Skyv det nye beltet under den roller skivene. Slipp strammer og fjerne bryterstangen. Se over det nye beltet å sikre at beltet skal rutes rundt hver talje og at beltet er plassert i hver skivene.

• Skru 1990 Chevy C1500 og la motoren kjøres i omtrent 15 sekunder. Slår motoren og kontrollerer beltet. Lukke panseret.

Tips og advarsler

  • Formålet for å snu hver fan blad til toppen av motoren er å gjøre det enklere å skyve beltet rundt viftebladene og ut av motorrommet.
  • Husk at beltet sitter helt inne i hver skivene før du kjører bilen. Hvis ikke, beltet kan komme ut av trinser og forårsake alle motor tilbehør slutter å fungere.