Nnywellness.com

Bil Bugs eller overvåkingssystemer


Bil Bugs eller overvåkingssystemer

Bilalarm er ikke så mye av en hindring som de pleide å være, alt etter Brickhouse Garanti. Folk er mer irritert av lyden, tending å gange kontrollerer om en bil blir stjålet. Bil bugs og bil-overvåkingssystemer kan ikke beskytte mot tyveri, men de kan tilby bevis for tyveri i retten bruker GPS sporing, kameraer og lytter enheter. Bil overvåking brukes også av forsikringsselskaper, selskaper, private etterforskere og foreldre.

Bil kameraer

Alt etter BrickHouse Garanti, kan bilen kameraer være skjult som eie kameraet trenger dem å være. Noen bil kameraer sitter på dashbordet. Andre bil kameraer kan være skjult på baksiden - visning speilet som en clip-on eller maskert idet askebeger, alt etter BrickHouse Garanti. Bil kameraer kan også være utstyrt med nattsyn og DVR avhengig av formålet. Forsikringsselskapene bruker ofte innspilte bånd fra bilen kameraer som bevis på ulykker.

Live GPS

GPS tar en person fra punkt A til punkt B, men en live GPS, som er ofte kablet inn i bilen, kan tilby posisjon oppdateringer fem sekunders intervaller etter Live View GPS. En live GPS kan også fortelle hastighet og retning av et kjøretøy, tenning status og inaktiv tid.

Live GPS-systemer er ofte brukt av foreldrene til teen drivere, i biler av eldre drivere, i arbeid lastebiler og varebiler, og av folk prøver å bevise utroskap, Live View GPS sier.

Lydenheter

Et lydsignal er vanskelig å få fra et bevegelig kjøretøy og holde skjult. Ifølge Accen Technology Co finnes en lyd feil som ser ut som en USB-port og lett kan passe under setet i en bil. Enheten har en telefon SIM-kort inn eget telefonnummer. Personen ønsker å lytte til en samtale i bilen ringer nummeret som hører til enheten og kan lytte i inntil 24 timer før opplading enheten. Når kallet foretas, hører ingen lyd i bilen.