Nnywellness.com

Hvordan erstatte BMW 328i tennplugger


Hvordan erstatte BMW 328i tennplugger

BMW 328i er en del av BMWS populære 3-serien linje av biler og er drevet av en jevn og rett-6 motor som er et varemerke for bayerske firmaets produkter. Rutinemessig vedlikehold av 328i er erstatte av tennpluggene. Hvis pluggene ikke endres regelmessig, kjører bilen ikke som godt som det skal og lider av dårlig gass kjørelengde.

Instruksjoner

• Åpne motor panseret av BMW. Slå på plast bryterne som holder dekselet for hytta filteret, som ligger i motoren bukta rett foran frontruten.

• Trekk hytte filteret av filteret bolig, koble ledningen selen for filteret når du fjerner den. Skru ut de fire Torx skruene som holder filterhuset motor bukten. Angi filteret boliger side. Tørke støv ut av filterhuset.

• Fjern plast dekker på boltene som holder viktigste panseret på plass. Bruk en 10 mm kontakt og ratchet for å fjerne 10 mm skruene. Avsette dekker. Hvis du vil fjerne andre dekker, fjerne olje cap og boltene som holder panseret på.

• Fjerne spoler som går til tennpluggene. Noter hvilken coil går som kobler med en markør og noen tape eller endrer en plugg om gangen, så spoler og plugger er ikke blandes. Fjern spolen ved å fjerne små bolten som holder spolen, og trekke coil på pluggen. Koble fra ledningsnett ved å dra i spaken som beholder ledningsnett.

• Fjern tennpluggen ved å sette tennpluggen kontakten i hullet som pluggen ligger i. Bruk filtypen 6-tommers, og sett kontakten til du føler det sete på tennpluggen. Slå kontakten mot klokken med ratchet før pluggen er løsnet fra motoren. Ta ut beskyttelsespluggen fra motoren forsiktig for ikke å miste den.

• Gap nye pluggen etter plug produsentens anbefalinger med en plugg gapping verktøyet. (Dette vil variere avhengig av plug.) Bruke noen anti-gripe sammensatte til pluggen. Sett tennpluggen med plug socket, og stram det til 30 fotpund med en momentnøkkel.

• Installer spolen og feste ledningsnettet. Installere motoren dekker, bolt hytte filteret tilbake på plass og installere hytte filteret og filtrere dekselet. Starte bilen pluggene er riktig installert og motoren kjører normalt.