Nnywellness.com

HDTV forskrifter


HDTV forskrifter

Den avgjørende forskjellen mellom konvensjonelle TV og HDTV (high definition TV) er bedre bilde og lydkvalitet – et resultat av en økning i antall linjer av elektroner skanning over på baksiden av skjermen. Konvensjonelle TV-apparater produsere 525 linjer per bilde, hver bestående av rundt 300 punkt. HD produserer over 1000 linjer med rundt 1000 prikker per linje. Bildekvaliteten på HD er fotografier tatt av 35 mm kamera.

Historie

Under 1960 ble japansk eksperter involvert i forskning avanserte systemet å produsere bilder som utnyttet forventet 35 mm film. Forhånd systemet blitt kjent som HDTV. Tidlig på 1980 HDTV ble introdusert i USA og ble umiddelbart et tema av interesse til kringkastere.

Starten

FCC (Federal Communications Commission), den amerikanske byrået som regulerer kommunikasjon, ble involvert med HDTV utviklingen i 1987. Kringkastere ble raskt klar over mulighetene som presenteres av de alternative former for HDTV overføring, gir en matrise med mindre begrensninger. Slik mulighet anskaffet i å danne en koalisjon av 58 kringkasting organisasjoner. På 21 februar 1987 ba de FCC for å starte en fortsetter å undersøke og utforske spørsmål om HDTV.

Tidlig saken

Etter begjæringen fant sted, bestemte FCC emnet nødvendig oppmerksomhet og åpnet et varsel Inquiry med teknisk og offentlig politikk problemer. FCC også utnevnt og rådgivende komité på forhånd TV-tjeneste. Komiteens hovedanliggende var å råde FCC på fakta og utviklingen knyttet til avanserte TV-tjeneste og anbefale retningslinjer, standarder og regler som vil gjøre den lated introduksjonen.

Kronologi for beslutninger

I 1987 avgjort FCC at HDTV standarder må være kompatibel med de eksisterende UHF- og VHF frekvensbånd. I 1988 hadde som 23 ulike forslag standarder. 1990 de utviklet seg og FCC kunngjorde HDTV ville sendes samtidig med en preferanse mot full HDTV, snarere enn EDTV (en tidligere foreslått redusert oppløsning standard). Årene utviklet konseptet. Fra 1993 FCC besluttet å plassere ytterligere testing på Alliansen selskaper slik at de beste funksjonene fra tidligere tester brukes skjema en unik HDTV standard.

Senere utviklingen

I 1995 systemene var på plass og HDTVer var tilgjengelig for kjøp av 1998. Videre fastsatt FCC at topp ti markedene måtte starte digitale sendinger av April 1999, etterfulgt av digitale sendinger i topp 20 markeder. Foreløpig FCC standarder tilsier HDTV formatet skal 1920 av piksler horisontalt ganger 1080 loddrette piksler, og inneholder digital surround-lyd.