Nnywellness.com

Trådløse ruterinnstillingene for en iPhone 4


IPhone 4 har evnen til å tilgang til Internett via mobilnettverk eller Wi-Fi-tilkobling, avhengig av hvor du befinner. Hvis du har en trådløs ruter hjemme, vil sette den opp riktig aktivere iPhone til Wi-Fi og lagre på datakostnadene. IPhone kan også fungere som en trådløs ruter på egen hånd.

Sette opp ruteren

Når du kommer hjem Internett, kan Internett-leverandøren konfigurere en trådløs ruter som en del av tjenesten. Hvis ikke, kan du kjøpe en ruter fra online eller elektroniske og kontor supply forhandlere. Den trådløse ruteren må være koblet til en kabel/DSL-modem med en telefon eller en Ethernet-kabel. Når du kobler ruteren, må du konfigurere et passord for nettverket og slår den på.

Koble iPhone

Når du har den trådløse ruteren satt opp, er du klar til å koble iPhone til trådløsnettverket. Dette gjør trenger du å gå inn i "Innstillinger"-programmet på iPhone 4 og slå på Wi-Fi. På dette punktet begynner telefonen å søke etter tilgjengelige trådløse nettverk. Når du ser navnet på nettverket vises, klikk på den. Du vil deretter bli bedt om å angi passordet for nettverket. Skriv inn passordet og det skal koble til nettverket.

Personlig Hotspot

Hvis du ikke har tilgang til et trådløst nettverk, men du har iPhone, har du muligheten til å opprette et trådløst nettverk med telefonen. Dette vil du gå inn på "Generelt"-menyen i innstillinger-programmet for iPhone og klikk på "Nettverk." Du vil da se en knapp som sier "Konfigurere personlige Hotspot." Du må også definere en tethering plan med mobiloperatøren å aktivere dette alternativet.

Sette den opp

Når du setter opp tethering planen med mobiloperatøren, må du konfigurere det trådløse nettverket på iPhone. Klikk på knappen "Sette opp personlig Hotspot" så du vil bli bedt om å angi et passord for nettverket. Når du gjør dette, telefonen tar det cellular signalet fra leverandøren og endre det til et trådløst signal. Andre enheter kan begynne tilgang til Wi-Fi signalet umiddelbart.