Nnywellness.com

Hvordan du kobler til Internett via Sprint Mogul


Hvordan du kobler til Internett via Sprint Mogul

Koble datamaskinen til Internett ved hjelp av den mobile bredbåndstilkoblingen tilbys av HTC Mogul for i full fart er en enkel måte å få datamaskinen på Internett når du er borte fra WiFi hotspots eller hjemmenettverket. Siden HTC Mogul støtter Sprints høyhastighets 3G-nettverk, kan du oppleve nær bredbånd ytelse når du kobler din HTC Mogul til en datamaskin via en USB-kabel. Avhengig av nettverksdekningen og sentrale avtaler i ditt område, men kan mobil bredbånd ytelse på Mogul variere.

Instruksjoner

Redigere registret

• Dataoverføre en register editor for Vinduer Transportabel. Ledig register redaktørstilling inkluderer Mobile Registerredigering, PHM Register Editor og CeRegEditor. Last ned filen direkte til telefonen og åpne nedlastede CAB-filen for å installere redigeringsprogrammet.

• Innlede din register editor valgfrihet ved å åpne det fra den Mogul "Start"-menyen. Redigering av registret er nødvendig å aktivere telefonen som modem funksjoner som lar deg koble andre enheter til Internett via den Mogul tilkobling.

• Redigere registret. På berøringsskjermen, angi mappen "HKEY_LOCAL_MACHINE" av registret. Neste, navigere å "Comm," og "Internett deling" og til slutt «Innstillinger». Finn oppføringen "ForceCellConnection", og endre innstillingen til "Sprint PCS" som tillater deling av Internett-tilkobling.

• Avslutt Registerredigering slik at endringene kan tre i kraft.

Lage

• Koble Sprint HTC Mogul til datamaskinen via USB-kabel. Den mindre enden av kabelen kobler til Mogul, mens den lille enden kobles til en tilgjengelig USB-port på datamaskinen.

• Åpne programmet "Internett deling" på Mogul ved åpning av Start-menyen ved hjelp av fingeren eller en pekepenn på berøringsskjermen.

• Endre feltet "PC tilkobling" lese "USB" og endre feltet "Nettverkstilkobling" lese "Sprint PCS." Dette sikrer Mogul bruker Sprint PCS tilkoblingen, som hjelper deg å unngå roaming-gebyrer.

• Start tilkoblingen ved å trykke på "Start"-tasten på skjermen på telefonen HTC Mogul for i full fart. Etter et par sekunder er bundet Internett-tilkoblingen aktiv. Åpne en nettleser, e-postprogram eller direktemeldingsklient på din Mogul kontrollere Internett-tilkoblingen er aktiv.

• Trykk den "Koble"-tasten på skjermbildet Mogul stoppe Internett-deling prosess i Windows Mobile.

Tips og advarsler

  • Kontroller at du har en Sprint Mogul ubegrenset dataabonnement kobler datamaskiner til Internett via mobile tilkoblingen. Hvis du har et ubegrenset dataabonnement, kan du bli belastet for hver megabyte med data som brukes mens du er koblet til en datamaskin.