Nnywellness.com

Hvordan installere en 1993 Jeep Cherokee Dynamo


Dynamoen på en 1993 Jeep Cherokee bruker en seks-groove wiretrekk for en serpentin beltet. Det er en 90-amp Dynamo produsert av Nippondenso. Dynamoen lader batteriet, så før du erstatter det, sjekk ut batteriet. Batteriet skal ha 12 til 13,5 volt. Hvis ikke, lade batteriet. Kontroller batteriet igjen, og hvis den ikke har 13,5 til 14.5 volt mens bilen kjører, dynamoen lades ikke batteriet.

Instruksjoner

• Koble fra batteriet grunnen kabelen og legge den til side. Sett en kontakt på strammer skivene bolten. Skyv strammer mot motoren å lindre spenning på tilbehør stasjonen beltet. Løft beltet ut av dynamoen skivene. Hvis modellen Cherokee er splash skjerming er i veien, fjerne den med en socket for enklere tilgang til dynamoen.

• Merke ledningene på baksiden av dynamoen slik at du vet hvor de går når du innlegge ny dynamoen. Skru nøtter holder ledningene til dynamoen og trekke ledninger av. Koble ledninger sele kontakten på baksiden av dynamoen.

• Fjern foran Dynamo enheten monteringsplaten Hvis modellen Cherokee har en, med den aktuelle kontakten. Det er seks boltene som holder monteringsplaten. Fjerne festebolter Dynamo og pivot bolter, og løft dynamoen ut av bilen.

• Installere nye dynamoen på parentesene og montering boltene til 40 fot-lbs. av dreiemoment. Installere monteringsplaten hvis den ble fjernet. Koble ledninger sele koblingen. Installere resten av Dynamo ledningene. Stram nøtter fast. Installere splash skjold hvis den ble fjernet. Rute tilbehør stasjonen beltet rundt trinser, forlater den strammer skivene siste. Skyv den strammer skivene mot motoren, og skyv beltet på den strammer skivene.