Nnywellness.com

Hvordan fjerne Duct Tape fra bil Finish


Hvordan fjerne Duct Tape fra bil Finish

Duct tape er som The Force; den har en lys side og en mørk side, og det binder universet sammen. Men selv dette mest Jedi av alle moderne stoffer kan etterlate en rester som kan ødelegge en ellers fine utseende bil, tas bare av det andre produktet av 1,001 bruker. Det er enklere og billigere enn du kanskje tror; bare se på at Universal hylle rett ved din rull med tape.

Instruksjoner

• Mildne båndet med hårtørker setter høye. Kjøre håret tørrere frem og tilbake over båndet og snuse et hjørne av tape opp med en fingernegl eller plastikk kniv. Holde varmen tape mens lirke det opp. Du kan bare rive det av hvis maling er ganske fersk og ny, men tørket på duct tape kan lett ødelegge gammelt og falmet maling jobber.

• Nyt liggende igjen med en liberal beløpet en gjennomtrengende olje som WD-40, PB Blaster eller flytende fastnøkkel. Oljen vil arbeide seg limet og maling, bryte sine molekylær bond og slik at limet å løfte. Nyt rag med gjennomtrengende olje.

• Gni lim resten med olje-gjennomvåt fille, flytte vinkelrett til den opprinnelige retningen av tape. Bruke mer olje etter behov og fortsette å gni i sirkler og vinkelrette linjer.

• Vaske området med fat detergent å fjerne olje og gjenværende rester. Du kan vaske hele bilen med vaskemiddel og re voks, vaskemiddel vil kle balsam og voks ut av området. Hvis du skal vaske og voks en del av bilen, kan du også gjøre resten av den.