Nnywellness.com

Hvordan laste opp en videofil på en Canon Powershot


Hvordan laste opp en videofil på en Canon Powershot

Moderne versjoner av kanon Powershot kameraet har muligheten til å spille og spille inn video, samt skyte fortsatt bilder. Laste inn en ekstern video fil til et kamera med multimedia-funksjoner, for eksempel en kanon Powershot, er ikke vanskelig så lenge du har skikkelig USB-tilkoblingen. Når et kamera kobles til datamaskinen via USB-port, vurderer operativsystemet plug-in en lagringsstasjon.

Instruksjoner

• Koble den mindre enden av USB-ledningen til Powershot forbindelsen port. Sett den lille enden inn en USB-port på datamaskinen. Vent til datamaskinen for å gjenkjenne tilkoblingen og laster inn driverne.

• Finn kameraet stasjonen på datamaskinen. For Vista og Windows 7 operativsystemer, dobbeltklikk på "Datamaskin" ikonet på skrivebordet. For Windows XP, dobbeltklikker "MinDatamaskin" til stasjonsinformasjon. Se etter etiketten merket "Kamera" eller kanonen kameraet"på siden. Dobbeltklikk på stasjonen for å få tilgang til mappesystemet på Powershot.

• Finn mappen merket "DCIM" på kanonen stasjonen. Dobbeltklikk på mappeikonet for å åpne denne mappen.

• Kopier filen video fra datamaskinen til mappen DCIM på kameraet. Finn videofil på datamaskinen harddisken og høyreklikk. Velg "Kopier" fra alternativene som vises ved siden av markøren. Gå tilbake til mappen "DCIM" på kanonen kameraet stasjonen og høyreklikk for å velge "Lim."

• Flytte til bunnen av skrivebordet på datamaskinen. Se etter et ikon som lar deg trygt koble eksterne enheter. Ikonet bildet blir en pil som peker til siden. Dobbeltklikk på ikonet og velg kanon stasjonen koble.

• Tar ut Powershot kameraet fra USB ledningen og aktivere enheten. Finn den nye filen gjennom Powershot menyen og trykk "Spill" for å vise videoen.

Tips og advarsler

  • Noen kameraer vil bare spille AVI-filer. Hvis filen er et annet format, for eksempel MP3, kan den ikke spille riktig i kameraet. Se i brukerhåndboken for din modell for å se hva video formater vil spille.
  • En stor fil kan overskride tilgjengelig minne på minnekortet til kameraet. Sjekk tilgjengelige lagringskapasiteten på minnekortet å se hvis det er nok minne til å lagre videofilen før du prøver å sende den.