Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en HDTV


Med alle nyskapende TV teknologi synes den å bli stadig vanskeligere å avgjøre hvilken type TV kjøpe. HDTVer eller High Definition TV, gir krystallklare bilder med levende farger og fantastisk lyd systemer. Velge riktig HDTV er noe subjektiv, som alle smaker forskjellig og hver potensielle kjøperen har ulike behov. Nedenfor er noen viktige funksjoner å ta i betraktning når du bestemmer hvilke "bjeller og fløyter" du trenger i en HDTV som har tilpasset ditt budsjett.

Instruksjoner

• Analysere rommet der HDTV vises. Ta mål og bestemme nøyaktig hvor du vil at Tvens plassert for å få mest mulig ut av kjøpet. Prøv ikke å plassere TV rett overfor et vindu, med mindre windows har gulvbelegg, som gjenskinn vil redusere bildekvaliteten. Du også ønsker ikke å sitte for nær skjermen, HD effekten blir kompromittert og du vil se de faktiske fargepiksler. Jo nærmere du sitter, jo verre bildekvaliteten på.

• Bestemme en skjermstørrelse, i henhold til størrelsen på rommet. Du vil sikre at HDTV du ikke overmanne hele rommet (eller kanskje du gjøre). Husk denne formelen når du bestemmer på skjermstørrelse: for HDTV multiplisere avstanden du vil sitte fra TV (i tommer) med 6 å avgjøre riktige skjermstørrelsen (diagonalt i tommer) du bør kjøpe. Derfor, jo nærmere du sitter, mindre skjermen skal være.

• Vent til salg i lokale elektroniske butikker eller kjøpesentre. Hvis du betaler full pris for HDTV, sjansene er at en bedre, mer nyskapende modell blir avslørt uken, slippe prisene på andre. Så raskt som produsenter finne en måte å forbedre HDTV, er det nesten uunngåelig at forbrukeren vil aldri har toppmoderne teknologi.

• Velg stilen av HDTV som passer området best. Bakprojisering modellene vil åpenbart ta opp mer plass på grunn av deres store tilbake paneler som vanligvis stikke ut om to og en halv fot fra veggen. Hvis du har plass til overs, kan du råd til en større skjerm med disse bakprojisering TV. Hvis du er begrenset på plass, eller bare begrenset på gulvplass, kan en flatskjerm HDTV henges på veggen slik at du kan bruke mer gulvplass media Towers å huse din andre elektroniske komponenter. Holde inne sinn modellene flatskjerm pleier å koste mer, så må du nedbemanne skjermstørrelse.

• Bestemme mellom en integrert HDTV eller en HDTV-klar modell. Integrert stilen har allerede en dekoder/mottaker bygget rett i og er klar til å motta sendinger gjennom en antenne. HD-ready modellene, mens vanligvis billigere, krever deg til å kjøpe en separat dekoder/mottaker å tillate mottak av sendinger gjennom en antenne.

• Sitte foran HDTV-skjermer i butikken og se på bildekvaliteten på hvert merke. Bare fordi det er billigere betyr ikke alltid at det er en bedre avtale. Husk å skru lyden (de fleste elektronikkbutikker bare har volumet på dyreste, beste lyd modeller) som noen TV hjul du med en anstendig bildekvalitet, men forferdelig lyd. Sjansene er, disse skjermen modeller er koblet opp til HD-kanaler, også, så spør hvordan bildekvaliteten er på ikke-HD-kanaler og anmode å se bildet. Det vil trolig fortsatt være en forbedring over eksisterende TV selv på ikke-HD-kanaler.

• Hold din kvittering når du har kjøpt HDTV. Husk å spørre selskapets returrett og hvorvidt eller ikke det er en "restocking avgift" for elektroniske avkastning. Hvis du kommer hjem og har kjøperens anger, vil mange elektronikkbutikker imøtekomme deg, men ikke stole på, finne ut sikkert.