Nnywellness.com

Hva er nødvendig å motta HDTV?


HDTV er alle raseri i disse dager, men det kan være vanskelig å finne ut hva akkurat du trenger for å motta den. Forhandlere og produsenter bare ønsker å få så mye penger fra deg som du kan, og reklame ofte muddies bildet langt mer enn det tydeliggjør. I tillegg eksisterer noen forvirring om skillet mellom HDTV og digital-TV - som er relatert, men ikke nødvendigvis samme. For å få HDTV, trenger du et bestemt sett av komponenter og en forståelse av hvordan de samhandler.

En Digital mottaker

Alle HDTV - signaler sendes digitalt - det vil si i en binærkode 1s og 0s i stedet for de gamle analoge signalene som TV-stasjoner pleide å bruke. Digitale signaler kan inneholde mye mer informasjon enn analoge signaler som muliggjør skarphet og klarhet av HDTV. TV med digital tuner kreves for å få HDTV. Hver TV laget etter mars 1, 2007, i USA har en digital mottaker. De gjorde før det bruker en av følgende setninger til å fortelle deg om de har en digital mottaker: Digital Tuner, HDTV, DTV, ATSC, mottaker eller integrert Digital Tuner. Hvis de ikke oppfyller noen av disse betingelsene, kan du kjøpe en digital omformer helst elektronikk forsyning butikk (det kjører ca $50) til å koble til TVEN.

En HD-skjerm

Motta digitale signaler er en ting, men de vil ikke være i høy definisjon hvis selve TV-skjermen ikke er satt opp til å betjene dem. Skjermoppløsningen bestemmer hvordan skarpt og klart bildet vises. De fleste eldre boksen TV har en oppløsning på 480 vertikale linjer med piksler. For å bli vurdert HD, en TV må ha minst 720 vertikale linjer med oppløsning, og ideelt sett bør den ha 1080 linjers oppløsning. Ellers får du ikke et HD-bilde. Du kan spørre selgeren eller se brukerhåndboken for å bestemme TV. Merk at noen TVer er oppført som "HD ready" eller "HD kompatibel." Dette betyr at de har 1080 linjers oppløsning, men de mangler innebygd digital tuner.

HDMI-kabler

HDMI-kabler brukes til å bære et HD-signal fra kabel eller satellitt, Blu-Ray spillere, upconvert DVD-spillere og spill systemer til TVEN. TVEN må ha en HDMI-inngang i ryggen - som gjør hver av komponentene, sammen med HDMI-kabler selv. Hvis du bruker andre typer kabler - som de røde, hvite og gule RCA-kablene - du fortsatt får et bilde, det bare ikke HD.

HD tjeneste

Siste brikken i puslespillet HD-er en tjeneste som sender i HD. De fleste kabel- og satellitt-tjenester tilbyr HD kringkaste for en ekstra månedspris. For de uten kabel eller satellitt, kan du likevel få HD-viser kringkasting over vanlige nettverkene. Deres sendetid programmering er ofte i HD og så lenge du har skikkelig utstyr, bør du kunne motta den uten problem. Husk at ikke alle show sendes i HD; disse programmene vises mer uklart enn HD show, uansett hva slags utstyr du har. Du kan fortelle hvilke viser er høy definisjon av lille "HD" symbol i sine TV-oppføringer eller skjermen programmering guide.