Nnywellness.com

Er en ulåst iPhone som godt som en låst en?


Er en ulåst iPhone som godt som en låst en?

Fleste kjøper en mobiltelefon, en iPhone eller noen annen telefon, fra mobiltelefon selskapet som gir deres mobiltelefon service. Hvis ikke, de kjøpe telefonen fra et selskap som selger telefoner klar til bruk med én eller flere av mobiltelefon leverandører i det lokale området. Mobiltelefon selskaper betaler for en del av telefonen, og kunden tegn kontrakt forpliktende dem til tjeneste med selskapet for et angitt tidsrom. Telefonen er sagt å være "låst" fordi teknologien begrenser det brukes av andre transportører. Ulåste telefoner er ikke ulovlig, bare uvanlig, minst i USA Men det kan være noen fordeler, og det er også noen ulemper.

Hva låst betyr

De fleste iPhone kjøpt i USA er låst. Det betyr at du må bruke dem med mobiltelefon leverandør eller transportør, at de ble kjøpt. Hvis du kjøper en låst iPhone, må du bruke det med leverandør, og du kan også få en midlertidig plan med en oversjøisk carrier hvis du planlegger å ta en omfattende reise utenlands. Fordi mobiltelefon holderen er garantert bedriften for en to-års plan, betaler selskapet for en del av kostnaden for telefonen, gjør det vesentlig lavere i pris enn en ulåst telefon av samme modell.

Hva ulåst betyr

Ulåst iPhone er ikke begrenset på denne måten. Med noen begrensninger på maskinvarebegrensninger, kan du ta ulåst iPhone til en annen operatør, selv en utlandet, når tjenesten plan med gjeldende operatøren er over. Fordi du ikke er begrenset, hvis du kjøper en ulåst iPhone må du betale alle kostnadene, som kan være mer enn $700.

Andre problemer begrensende skiftende bærere

I USA er det to typer kommunikasjonssystemer brukes av mobiltelefon operatører. Dette er GSM, som står for Global System for Mobile communications og CDMA, kort for koden Division Multiple Access. I USA, AT & T og T-Mobile bruker GSM og Verizon og Sprint er CDMA tilbydere. GSM er systemet brukes mest utenlands, men CDMA er ofte funnet i Japan og Sør-Korea. Hvis du har en ulåst GSM iPhone, må bruke det oversjøiske uten å betale en amerikansk høy oversjøiske roaming-gebyrer.

Fordelene med en ulåst iPhone

Hvis du bor i USA, vil en ulåst iPhone gi deg muligheten til å bytte celphone bærere hvis din er over. Dette kan gi deg en lavere månedlig plan, eller bedre service i visse områder.