Nnywellness.com

Hvordan kjøpe bilen dekk


Dekk på spesialiserte dekk butikk, online, kan du kjøpe på engros og rabatt utsalgssteder som BJs og Wal-Mart, og selv på små brukte dekk operasjoner på gaten. Uansett hvor du går for å kjøpe dem, er det noen viktige skritt å ta for å sikre at du får rett dekk å matche din kjørevaner.

Instruksjoner

• Sjekk din gamle dekk for å se den nøyaktige størrelsen du trenger. En dekkdimensjon består av fire hoveddeler: type (for eksempel en personbil eller lett lastebil), dekkets bredde (målt fra sideveggen til sideveggen), størrelsesforholdet (høyde til bredde prosent), konstruksjon (retning dekk lagene kjører) og hjulet diameter (tykkelsen på dekk).

• Bestemme om du vil gå med en bestemt tire-merkevaren. Noen av de mest populære merkene av dekk inkluderer Pirelli, BF Goodrich, Goodyear, Firestone og Bridgestone. Vurdere å gå med en mindre kjent merkevare med tilsvarende spesifikasjoner til merkenavnet dekk hvis du vil spare penger.

• Fortelle salget representant hvor mye kjører du skal gjøre og hvis mesteparten av at kjøring vil være i dårlig vær som snø og regn. Hvis du planlegger å offroad i bilen, pass på å nevne dette også. Be om slitebanen, trekkraft og håndtering av hvert dekk som du vurderer.

• Velg et dekk basert på dine behov og bruker. En høy ytelse alle sesongen dekk er best hvis du skal kjøre i alle typer vær eller grove veier. En grand touring alle sesongen dekk kombinerer høy ytelse med en glatte ri. En ytelse sommer dekk er for forbrukere som normalt ikke kjøre i snø eller værharde. Tråden er ikke så dyp og det er mindre trekkraft.

• Finn ut hva slags garanti tilbys på bilen dekk du valgte. Mange dekk garantier sist fra fire til seks år (eller til dekk slitebanen når 2/32 tommers) og dekker deg i tilfelle dekk har dårlig håndverk. I noen tilfeller vil du også være dekket i tilfelle en vei fare forårsaker et uventet utblåsning.

• Tillate dekk center å installere din nye dekk eller bringe dem til din favoritt bilreparatøren. Mange reparasjon sentre belaster deg bare noen få dollar per trette.

Tips og advarsler

  • Roter dekkene hver 6000 til 8000 miles for å maksimere nytten av dekk. Dette er også kreves av de fleste garantier. Ta note av dekkets Last index, som er den maksimale vekten som dekk kan komfortabelt holde, slik at du kan unngå overbelastning bilen.