Nnywellness.com

Den beste linsen for handlingen skudd


Den beste linsen for handlingen skudd

Action foto inkluderer mange usikkerhet, hastighet og rom for feil. Bare de beste action fotografene ta uvurderlige bilder og halvparten av dyktighet kommer i deres utvalg av utstyr. Den viktigste utstyr som kan skille den beste action foto fra resten er linsen. Objektivet bestemmer hvor raskt en fotograf kan svare på et spesielt øyeblikk, så vel som avgjør bildekvaliteten. Flere faktorer spiller inn hva gjør en flott handling linse og kjenne dem vil hjelpe noen håper handling fotograf i vet hvordan shop for en.

Maksimal blenderåpning

Det er viktig for handlingen objektivet å være rask. Rask linser har en maksimal blenderåpning f2.8 eller bredere. Med raskere f-stopp som f2.8, iris av linsen åpner bredt og gir mer lys til å komme inn i linsen på en gang. Mer lys i en linse betyr samtidig at lukkerhastighet av kameraet kan settes til å være svært rask, fanger skarpe bilder av svært kort øyeblikk. Brede åpninger gjør også for mer intense bakgrunn blur, som bidrar til å holde betrakteren på din bilde fag og ikke forstyrrende elementer bak seg. Raskt linser er betydelig dyrere enn prosumer linser, ofte overstiger $2000, men de gjør det langt enklere for deg å få overlegen actionbilder.

Brennvidde

Brennvidden er en annen viktig element å vurdere når du velger en handling linse. Objektiver er mest vanlig i action foto fordi de tillater fotografer å få nærbilder av fag fra avstand. En telelinse er en brennvidde på 100 millimeter eller mer. De kan ha bestemt brennvidder, eller telescoping fokal områder. Før du velger din telelinse, vurdere hva du skal skyte. Du kan ha nytte av en fast 300 eller 400 millimeter objektiv; eller du laget må få litt bredere vinkler med et objektiv som en 70-200 millimeter zoom.

Bildestabilitet

Bildestabilitet er en viktig funksjon på noen alvorlig handling linsen. Bildestabilisering er muligheten for en objektiv å elektronisk kompensere for små håndbevegelser. Håndbevegelser, føre spesielt på zoom-objektiver, Bevegelsesuskarphet. Bevegelsesuskarphet kan ødelegge et bilde, men bildestabilisering kan hjelpe. Bildestabilisering øker med actionbilder skarpheten på bildene av tre stopp. For eksempel et bilde som ble skutt på en lukkerhastighet på 1/100 av et sekund, ser ut som det ble skutt på 1/250 sekund. Husk å slå av funksjonen bilde stabilisering når du montere objektivet på et stativ.

Linsen anbefalinger

Pentax, Canon, Nikon og Sony har flere linser som passer over røykere å være stor for action foto. Det er alltid anbefalt for fotografer å kjøpe handling linser fra den samme produsenten av kameraet kroppen, slik at autofokus og alle andre funksjoner vil fungere fullt ut. Pentax beste action objektiver er DA Star 200mm F2.8 ED og PENTAX DA Star 50-135mm F2.8 ED. Canons beste objektiver i EF 70-200mm f / 2.8 L II USM og EF 300 mm f / 2.8 L IS USM. Nikons beste er AF-S NIKKOR 300mm f / 2,8 g ED VR II og AF-S VR NIKKOR 200 mm f/2 G hvis-ED. Sonys beste objektiver har 70-200 mm f/2.8 Telephoto zoomobjektiv og 300 mm f2.8 G.

Sigma og Tamron har også egnet linser for action foto som er kompatible med navn brand kamera, men er langt billigere. Den Sigma 70-200mm f/2.8 koster $799, sammenlignet med Nikons versjonen går for $2,399.95. Tamron's 70-300 f4-5.6 linsen selges for $449, undercutting Nikon 70-300 mm's $589.95 prislapp.