Nnywellness.com

DIY høyttaler boksen Design


DIY høyttaler boksen Design
Det kan være bestrebelse dyr, kjøpe en velutformet høyttaler sette opp. Kommersielt gjort lyd-komponenter har mange kostnader tilknyttet stasjonen opp prisen, samt status for kjøpe en kvalitet merkenavn. Men kan utmerket kvalitet lyd komponenter kjøpes for relativt lav pris, hvis du kan planlegge og utforme boksen høyttaler selv. Litt kunnskap og litt penger kan få deg en teater kvalitetssystem uten pris.

Instruksjoner

• Velg driverne som passer ditt budsjett og system behov. Noen bruker et 2-veis system med diskant og mellomtoner speaker. Andre er 3-veis og Legg i en woofer for mer bass. Hvis du har tenkt å bygge systemet rundt en stor bass svaret, holde i tankene du trenger en 3-veis-system og en større konstruksjon for høyttaler huset.

• Se produsentens anbefalinger for at boksstørrelsen for driverne du kjøper. Holde inne sinn mellomtoner driveren eller diskanthøyttalere bør være på øret nivå for lytteren. Hvis dette er en etasje boks, må boksen å nå en høyde på ca 4 fot. Mindre veggmontert boksene kan være plassert tilsvarende og mange mindre inne størrelse. Igjen, størrelsen på boksen er en forsterker for lyden, så, for eksempel en woofer med en tung bassrespons kan bygges inn i en egen stor forsterker både forbedre bassen og arrangere mellomtoner høyttalere for øret en lettere oppgave.

• Kuttet MDF styret størrelse spesifikasjonen for boksen eller boksene. Forsegle eller male innsiden av boksen. Du kan også forsegle eller male på utsiden av boksen innredning grunner, men tetting innsiden er å hjelpe med lyd som tre er et porøst materiale. MDF er også anbefalt over fibertre på grunn av sin mer holdbart natur. Store bass-tunge høyttalere kan ofte vibrere skruer rett ut av mindre tett tre. Lim den boksen så skruen med 2 1/4 #8 skruer for beste bygging. Du kan pre borehull og forsenke din skruer for et mer profesjonelt utseende.

• Spenne på innsiden av boksen høyttaler på en av flere måter seler. Trekantet kiler skrudd på to sider av boksen i hjørnet, en kvadrat ødelagt i en felles som kobler tre sider av boksen, et panel med hull klipp som omfatter hele boksen, eller et panel som spenner over boksen og har det hele kutte ut. Utformingen av oppkvikkende avhenger utelukkende på du og drivere du bruker, men oppkvikkende boksen er viktig for en god solid høyttaler bygge.

• Forsegle esken med en silikon tetningsmasse hvis ønskelig. Dette kan skape et bedre lyd, men husk at silikon røyk kan forverres fibrøse materialer i en høyttaler; La boksen kur i minst 24 timer etter at fugemasse før du legger til drivere boksen.

• Beregne plasseringen av driverne avhengig av størrelse, stil og type. Mange high-end høyttaler produsenter lage en høy tynn med wooferen på siden og mellomklassen og diskant foran. Avstanden mellom driverne, avhenger av deres størrelse og frekvens, og de må plasseres nøye for å lage best mulig lyd. Skjære hull for driverne nøye, som for stor vil føre til høyttaleren rasle og vibrerer, ødelegger kvaliteten på lyden. Drivere for pultmontasje anbefales for best mulig kvalitetslyd.

Tips og advarsler

  • Du kan finne kalkulatorer og tok tips på-DIYAudioandVideo.com, med diagrammer for å beregne frekvens, plug-kalkulatorer å bestemme høyttaler størrelse og selv volum kalkulatorer.