Nnywellness.com

Hvordan du Wire en Sony CDX-GT11W


Hvordan du Wire en Sony CDX-GT11W

Sony CDX-GT11W fungerer som en CD-spiller, satellittradio, MP3-spiller og USB flash-spilleren i bil lydsystemer, og kan vanligvis installeres uten teknisk assistanse. CD-spilleren organiserer alle ledningene på baksiden av enheten, og hver ledning er fargekodet for å samsvare med høyttalerkablene. Du vil spare penger ved installasjon og ledningsnett Sony CDX-GT11W selv, bare ved hjelp av en skrutrekker.

Instruksjoner

• Koble bilbatteriet fra det elektriske systemet. Når du arbeider med elektronisk utstyr, må du ta alle forholdsregler for riktig. Åpne panseret på bilen og se etter bilbatteriet; Det ser ut som en svart blokk med to store ledninger festet til den. Bruk tang til å klemme hver av disse trådene og koble dem fra batteriet.

• Fjern den aktuelle CD-spilleren fra oversikten. Som denne prosessen varierer fra bil til bil, Les gjennom brukerhåndboken om å fjerne stereo før noe. Du må skru av instrumentpanelet dekker enheten. En mindre 1/8-tommers skrutrekker gjør ting enklere som skruene kan være små. Trekke ut av dashbordet panelet fra CD-spilleren og så sakte dra ut spilleren selv. Ikke dra ut stereo; Dette kan skade ledningene.

• Koble ledningene fra den gamle CD player, koble hver ledning fra den gamle stereo enheten. Kontroller at ledningene ikke trekke i dashbordet som det vil være vanskelig å trekke tilbake.

• Koble ledninger for Sony CD-spilleren til høyttalerkablene. Alle ledninger vil være fargekodet for å passe til hverandre. Hver farget tråden kobles sammen, så finner en tykke svarte ledningen, som går til bilens antenne. Svart kabelen inn i hullet på baksiden av enheten, som kalles "Antenne."

• Koble makt ledningene til CD-spiller. En rød tråd og svart tråd må kobles til baksiden av enheten til venstre. Se etter "Power"-etiketten på baksiden av spilleren hvis du er usikker hvor de kobler. Gjenopprett strømtilførselen til bilbatteriet ved re ledningene. Trykk "On/Off" på Sony CDX og enheten vil oppstart.