Nnywellness.com

Hvordan kan jeg finne noen bruker en mobiltelefon?


Hvordan kan jeg finne noen bruker en mobiltelefon?

Siden terrorangrepene på september 11, 2001, alle mobiltelefoner er laget med enten en innebygd Global Positioning System, eller GPS, enhet, eller er GPS-aktivert (betyr plasseringen av en mobiltelefon kan oppdages ved å beregne signaler fra det til celle tårnene). For å finne noen, eller, mer presist, vedkommendes mobiltelefon - ved hjelp av mobiltelefonen, må du være på samme mobile sporing, hvorav mange er gratis.

Instruksjoner

• Registrere med en mobiltelefon sporing. Registrering varierer avhengig av selskapet, men kravene registrering er vanligvis det samme: du må oppgi fullt navn og adresse og betale med kredittkort eller debetkort.

• Inviterer du vil spore. Mobile sporing tjenester krever sine kunder å få tillatelse fra de som har mobiltelefoner de ønsker å spore. Denne, eller invitasjon, sendes vanligvis gjennom en tekstmelding (sendt av tjenesten) til mottakerens mobilnummer, og ved at aksept, sender tjenesten du passord eller koden å aktivere sporing. Du kan vise andre steder via tekstmeldinger, kart på mobiltelefoner og datamaskiner, og også på nettsteder og blogger.

• Registrer deg gratis mobile sporing, som Google Latitude og LocateA.net. For å registrere med Google Latitude, gå til Google.com og følg instruksjonene. LocateA.net fungerer på Java-aktiverte mobiltelefoner. (Hvis du ikke er sikker på at hvis telefonen din er Java-aktivert, lese dokumentasjonen for mobiltelefonen eller sjekk listen over Java-aktiverte telefoner postet på LocateA.net.) For å registrere deg, gå til-LocateA.net, Velg en programvare alternativet nederst på siden, og følg instruksjonene.

• Kjøpe en finne service. Noen mobiltelefon leverandører tilbyr finne tjenester som lar deg registrere andre mobiltelefoner på kontoen for en månedlig avgift (vanligvis i området $5 til $10). For eksempel har Sprint familien Locator plan (. Sfl.sprintpcs.com) for opp til fem mobiltelefoner på samme konto. For å finne ut hvis mobiltelefonen din leverandør tilbyr søk, kan du kontakte sin kundestøtte.