Nnywellness.com

Hvordan bygge et SIM-kortleser


Hvordan bygge et SIM-kortleser

Alle mobiltelefoner som kjører på GSM-basert mobilnett (som AT & T og T-Mobile) krever et SIM-kort for å fungere. Dette SIM-kortet har informasjon om telefonen, inkluderer kontaktnummeret og nylig åpnet filer. Hvis du vil lese denne informasjonen på en maskin, må du vanligvis en SIM-kortleser. Selv om disse enhetene vanligvis koster mindre enn $20, kan du lage din egen SIM-kortleser gjeldende mobiltelefonen og en USB-kabel.

Instruksjoner

• Åpne nettleseren og hodet til din mobiltelefon produsentens nettsted. Når det, velg "Støtte", så velge merke og modell av telefonen du bruker. (Ta hensyn til at navigeringen kan variere litt, avhengig av webområdet du bruker.)

• Klikk koblingen "Sync Driver" og drivernedlastinger for tilkobling til datamaskinen.

• Dobbeltklikk den nedlastede driveren for å laste inn installasjonsveiviseren på skjermen. Godta sluttbrukeravtalen, la installasjon navn og plassering som de er, så foretrekker "Installere" for å installere driveren på datamaskinen.

• Koble USB-kabelen til USB-porten på datamaskinen og sett inn den motsatte enden i strømkontakten på mobiltelefonen.

• Klikk "Start" og deretter "Datamaskin", og dobbeltklikk ikonet flyttbar enhet. Dette laster inn et vindu med alle filer som er lagret på mobiltelefon. Velg alternativet "SIM" og dataene lagret på SIM-kortet laster i et nytt vindu.