Nnywellness.com

Hvordan bytte dekselet på en Blackberry Curve


Hvordan bytte dekselet på en Blackberry Curve

Ifølge forskning i bevegelse, produsenten av BlackBerry-enheter, mer enn femti millioner BlackBerry enheter har blitt solgt over hele verden. BlackBerry Curve er en av de øverste selleing BlackBerry-enheten. Med at mange BlackBerrys rundt, det er ikke rart at så mange brukere vil tilpasse sine BlackBerry Curve. En måte å gjøre BlackBerry Curve skiller seg ut er av erstatter forsiden. Du kan bestille flere spesialiserte dekker online og erstatte det selv.

Instruksjoner

• Kontroller at BlackBerry Curve er deaktivert. Snu den og Fjern batteridekselet og batteriet. Med plast snuse verktøyet lirke nederste dekselet som beskytter mikrofonen. (Hint: bunndekselet vil vanligvis ha din mobiloperatør logo på den.) Start på baksiden og jobbe deg rundt.

• Skru ut de to skruene i de øverste hjørnene på baksiden. Deretter forsiktig lirke av frontdekselet fra rammen. Det er to liggende på siden som holder den på plass bruke dem til å åpne frontdekselet.

• Smett erstatning frontdekselet på plass nøye. Snu din BlackBerry Curve og skru inn igjen skruene du fjernet fra de øverste hjørnene.

• Blunk bunndekselet tilbake på plass. Erstatte batteriet og batteridekselet.

• Slå på BlackBerry Curve å sikre at det fungerer.