Nnywellness.com

Videoer jeg lastet ned fra iTunes på min iPod Touch wont Resync til iPod


Videoer jeg lastet ned fra iTunes på min iPod Touch wont Resync til iPod

Apples iTunes Store lar brukerne kjøpe videoer ikke bare gjennom iTunes programmet, men direkte på iPod touch også. Etter kjøpet video forblir registrerte kontoen iTunes, og vil regelmessig overføre på nytt under neste synkronisering. Hvis kjøpte videoer ikke Resynkronisering tilbake til iPod etter kjøpet en uautorisert computer, slettet fil eller uriktig synkroniseringsinnstillinger kan være å klandre.

Autorisere datamaskinen

Hvis datamaskinen inneholder en videofil som ikke overføre til iPod, kanskje ikke datamaskinen er godkjent å spille. Uautorisert filer synkroniseres når du kobler iPod. Autorisere datamaskinen ved å åpne "Store"-menyen og klikke "Godkjenn datamaskin." Logg på med den du kjøpte video med iTunes-kontoen. Prøv å synkronisere på nytt for å overføre video.

Overføre kjøp

Når du kjøper videoer via iTunes på iPod, vil de vanligvis overføre på nytt under neste synkronisering. Hvis datamaskinen ikke var autorisert på samme iTunes-konto når du først synkronisert, men vil ikke de overføre. For å overføre dem manuelt etter godkjenning av datamaskinen, Koble iPoden og Høyreklikk oppføringen i iTunes, og klikk deretter "Forflytning kjøp."

Slettede videoer

Hvis du slettet en video kjøpt på iPod før synkronisering med datamaskinen, vil det eksistere i datamaskinens bibliotek. For å resync det til enheten, må du å laste ned videoen først. Åpne iTunes Store på datamaskinen og klikk "Kjøpte" i boksen koblinger. Klikk "Ikke i mitt bibliotek" for å finne alle slettede filer. Klikk på "Last ned"-ikonet ved siden av hver fil du vil resync til iPod.

Synkroniseringsinnstillinger

Selv om du kjøper en video på iPod, vil iTunes fjerne det fra enheten ved neste synkronisering hvis synkroniseringsinnstillingene ikke inkluderer det. Åpne innstillingene for iPod i iTunes og åpne kategorien "Filmer" eller "TV viser", avhengig av hvilken video. Sikre det "Sync" i den aktuelle delen er merket. Nedenfor kan du se enten å synkronisere alle videoer eller velge en innstilling som inkluderer video. Hvis du har allerede sett et TV-program, for eksempel synkronisere standardinnstillingen "Automatisk inkluderer alle usette episoder av alle viser" ikke den. For musikkvideoer, sjekk boksen "Inkluder musikkvideoer" i kategorien "Musikk".