Nnywellness.com

Hvordan endre en Harley eksos


Hvordan endre en Harley eksos

Harley Davidson eksosanlegg dempe eksos støy og gi en nøyaktig måles mengde rygg-trykket i systemet. Rygg-trykket skapt lyddemperen er en viktig del av luft/drivstoff krets og har en sterk innvirkning på å opprettholde luft/drivstoff kostnader inn i sylinderne. Harley motorsykler ansette en todelt eksos system består av en eksosrør fører fra hver topplokk og avslutte nær baksiden av bilen. Slip-on halstørklær er festet på hvert rør og deretter montert en brakett på baksiden av sykkelen. Rørene også innlemme en crossover rør for å hjelpe backpressure og hjelpe i eksosen scavenging i hodet.

Instruksjoner

• Løsne klemmen der eksosrøret inn lyddemper, med en kontakt. Skyv klemmen frem og la den hvile på eksosrør.

• Løsne med en kontakt og fjerne nøtter på lyddemper T-bolter når de kommer inn gummi montert eksos braketten. Senk lyddemper bort fra rammen og vrikke forsiktig for å løsne spor lyddemper ermet på røret. Støtte eksosrøret med en hånd og trekke lyddemper av røret med den andre å unngå understreker eksosrør pakningen. Fjern T-bolter fra lyddemper og sette dem i lyddemper montering sporet.

• Skyv den nye lyddemperen på eksosrøret. Støtte røret med en hånd og lyddemper med den andre. Lyddemperen må være wiggled på spredningen spor klemme ermet nok til å passe på røret. Sett røret i omtrent to inches.

• Rotere lyddemperen til T-boltene er stilt opp med eksos støttebraketten. Sett inn T-bolter i braketten og stram nøtter hand-stramt.

• Skyv eksos klemmer tilbake på spor klemme ermet og dreiemoment dem fabrikk spesifikasjoner momentnøkkel og socket. Dreiemoment T-bolt nøtter fabrikken spesifikasjoner momentnøkkel og socket.

• Bruk brems renere og en ren butikk fille for å fjerne alle fingeravtrykk og oljer fra lyddemper og eksos rør. Noen fet flekker vil permanent misfarget chrome komponentene når rørene varmes opp til driftstemperatur.

Tips og advarsler

  • Denne fremgangsmåten beskriver hvordan du endrer fra en fabrikk stil, full begrensning lyddemperen til en annen. Dette er ikke det samme som å endre til en lav begrensning, høy ytelse eksos. Legger til lav-begrensning lyddempere, som skriking Eagle slip-ons, uten justering av luften renere og forgasser vil de stille motoren og redusere ytelsen. Denne tredelte prosessen kalles en fase 1-oppgradering og er bedre igjen en sertifisert tekniker på en fabrikk autorisert forhandler/service avdeling.