Nnywellness.com

Hva er en Rotisserie heis bil?


Hva er en Rotisserie heis bil?

Mange mekanikere tror rotisserie heis er et "must" for de involverte i auto restaurering av yrke eller hobby. Enten du er maleri eller sveising eller selv sandblåsing, gir rotisserie heisen 360-graders tilgang til bilens ramme eller kroppen på samme måte en kylling rotisserie gir 360-graders tilgang og bakervarer i en ovn. Med rotisserie Heis, vil du aldri trenger å få skitt i øynene igjen mens du arbeider under magen av en bil.

Funksjonen

Du kan høre rotisserie heis for biler som er referert til som en roterende bilheis, auto kropp rotisserie eller selv en twirler. Uansett navn, er et must for alle gjenopprette en bilens karosseri eller ramme. Løfte bilen opp og slik at du kan snurre bilen rundt opptil 360 grader, gir rotisserie bilheis enkel tilgang til alle deler av bilens kroppen eller rammen.

Fordeler

Fordelene med en drikke bilheis er vanskelig å ignorere. Siden rotisserie heiser eliminere behovet for støtte en bil på en jack og krypende under rammen å arbeide med det, det tilbyr sikkerhet og eliminerer mange farer. Rotisserie heiser er også justerbar ikke bare i bredde og lengde, men også høyde, tilbyr justerbar komfort: uansett størrelsen på, kan du arbeide på bilen på et nivå som er behagelig for deg. Rotisserie heiser kommer med hydraulisk RAM som gjør det både raskere og enklere å montere en bil ramme enn med tradisjonelle heiser, og det er heller ingen behov for ekstra montering utstyr. Til slutt, når trinse hjul er festet, rotisserie dreies, gjør det enkelt å flytte eller transport - både med og uten bil ramme montert på den.

Priser

Prisene varierer etter hvor mye vekt heisen vil støtte og vedlegg som vil sterkt legge til enkel og funksjonaliteten til enheten er vanligvis priset separat. Mindre heiser kan kjøpes nye for under $1,000, mens større de som kan støtte mer vekt selge for nær $2000.

Vedlegg

Vedleggene du velger å kjøpe for din rotisserie vil være basert på din personlige arbeidsmåte. Hjul, svingbare hjul eller ballong dekk er nyttig hvis du trenger å flytte enheten. Parenteser kan du knytte en ramme eller kroppen til rotisserie ved å koble til rails i stedet for de standard montering stedene, og er designet for å passe over standard monteringsbrakettene som følger med din rotisserie. Universell døren barer å opprettholde døren justeringen ved å stoppe automatisk rammen fra vri rundt mens du arbeider. Et hjul belastningsfordeling mulig å balansere hjulene før montering dem tilbake på bilen du arbeider på.

Betraktninger

Rotisserie heiser er ikke bare for auto rammer. De kan også brukes til å arbeide med skjell, hurtigrute stammene, auto drosjer og selv hurtigrute stammene. Det er sannsynlig må du kjøpe en spesiell monteringsbrakett for å løfte slike elementer.