Nnywellness.com

Miata drivstoff pumpe feilsøking


Miata drivstoff pumpe feilsøking

Hvis du tar din Miata til en butikk å ha drivstoffpumpe diagnostisert, kan du satse på en timelang diagnostiske avgift avgift før de noensinne begynner reparasjoner. Som vil sette deg tilbake mellom $60 og $120, bare for å finne ut hva problemet er. Det er langt bedre å feilsøke problemet selv, så enten prøve reparasjon på egen hånd, eller gå til butikken bevæpnet med kunnskap om hva som må gjøres til drivstoffpumpen av kjøretøyet.

Din dieselfilter

Hvis du har problemer med fuel pump, bør første steg være å bytter din dieselfilter. Denne svært ofte bestemmer drivstoff problemer, og det er en $20 fix selv de minst erfarne kan utføre. Prøv dette før du starter monkeying rundt med drivstoffpumpen. Det er mange ressurser online som detalj prosedyren for filterbytte på noen Miata.

Diagnostisere drivstoffpumpe problemer

Kjøpe et multimeter for å fullføre noen av diagnosetestene. Et multimeter er et instrument som måler elektriske størrelser, og kreves for å feilsøke din drivstoffpumpe problemer. Multimeters er også nyttig for mange andre gjør det selv prosjekter, så dette vil være vel anvendte penger.

Det første du bør gjøre er sjekk din drivstoff levering sikringer med multimeter. Dette gjøres ved å berøre sikringer med sonde ender på multimeter. Hvis noen av sikringer leser feil, erstatte dem.

Hvis det ikke løser problemet, må du fjerne plass av pakken skuffen ligger under teppet bak passasjersetet. Vil du se drivstoffpumpe forsamlingen, og du bør fjerne pluggen som er koblet til drivstoffpumpen og gass måle sensoren. Drivstoff pumpe pluggen har fire ledninger. Finn ledningen rødt med en blå stripe og er rent svart. Crank motoren og bruke din multimeter for å finne spenning. Du bør få 12VDC (spenning likestrøm) hver gang du skru motoren. Hvis du ikke, er problemet i disse trådene. Hvis du får 12 VDC er det definitivt et problem med fuel pump.

Drivstoffpumpe

Fjern drivstoffpumpe forsamlingen under panseret, husk at det holder drivstoff som er meget brannfarlig. Ikke Utfør denne oppgaven i et lukket område, spesielt en med en åpen indikatorlys som varmtvannsberederen. Detaljerte instruksjoner om å fjerne din drivstoffpumpe forsamlingen, besøk Autosportz.com.

Mål både svart og blå ledningene på drivstoffpumpe forsamlingen. Du bør få 12VDC på begge ledninger. Hvis du ikke har en 12 volt strømforsyning, velge en opp (de koster mellom $10 og $20) på den lokale auto deler butikken. Bruk denne enheten for å levere 12VDC til de to pinnene stikker ut av drivstoffpumpe forsamlingen. Pumpen vil starte arbeider hvis det er en god pumpe. Hvis den ikke starter, du har en dårlig pumpe og må kjøpe en ny og installere den.