Nnywellness.com

Feilsøke koder for en C15 Caterpillar


Feilsøke koder for en C15 Caterpillar

Caterpillar C15s er sekssylindrede, innebygd, kraftige motorer for brannbiler, lastebiler og tungt utstyr. Motoren har en forskyvning av 928 kubikk inches, veier 3,090 pounds, og genererer opp til 625 hestekrefter og 2000 fot pounds av dreiemoment. C15 kontrollert elektronisk for å møte krav føderale forurensning. Denne elektroniske teknologien, avansert forbrenning utslipp reduksjon teknologi eller ACERT, kontrollerer de fleste motor med datamaskinprosessorer. Denne datastyring kan også motoren forstand mulige problemer og rapportere dem til operatør med 19 tosifrede "flash" koder.

Instruksjoner

• Lære å gjenkjenne og tolke flash koder når de vises. Diagnostiske lampen er i turtelleren. Skriv ned koder som vises ved hjelp av blyant og papir.

• Tolke flash koder som et tosifret tall portrettert av to serie med Blink med en pause. Diagnosekode 27, vil for eksempel vises til operatøren som to blinker, etterfulgt av en pause og fullført med syv blinker. Koden "72" blir syv blinker, en pause, og deretter to flere blinker.

• Lese flash koder "13" og "21" som drivstoff temperatur sensor shorts. Flash kode "24" angir en olje press problem.

• Tolke flash koder "25" og "26" som stemningsfullt eller turbo press problemer. Koden "27" angir en motor kjølevæske problem, og koder "28" og "32" varsel operatoren at elektronisk kontrollmodulen har lese gass posisjon.

• Gjenkjenne koden "34" som en timing sensor problem, "37" som et problem, og "38" betyr at det er noe galt med enten inntak manifold temperaturen eller at sensoren. Koden "42" betyr motoren er ute av harmoni og mislykkede. Koder "53," "56" og "58" betyr at det er et problem med din elektroniske kontroll modul som kan stamme med modulen selv eller hvordan det var programmert.

• Vær spesielt oppmerksom koder "72," "73" og "74," fordi de rapportere sylinder injektor feil og mener at du kjører på bare fem sylindere i stedet for seks.