Nnywellness.com

Bruke en Garmin 496


Bruke en Garmin 496

Garmin GPSMAP 496 er et navigasjonshjelpemiddel for bruk når du reiser med fly, land eller sjø, og bruker satellittdata produsere ruter og analysere terreng. 496 har en fargeskjerm lesbare i sterkt sollys, og inneholder også en Aircraft eiere og Pilots Association flyplassen directory og holder luftfart databasen. Enheten mottar også XM WX satellitt værvarsler og XM satellitt radio musikk, sport, snakke og nyheter kanaler.

Instruksjoner

• Løft gummi hetten å avsløre kontakten på baksiden av enheten, og lade enheten bruker en 12-volts kobling. Du kan bruke en bilens sigarettenner for å lade enheten om nødvendig. Trykk og hold POWER-tasten hvis du ikke ønsker å bruke enheten, bare lade den.

• Trykk og hold POWER-tasten for å slå på enheten. Les advarsel på skjermen og trykk på ENTER for å godta. Justere bakgrunn og volumet ved å trykke på POWER-tasten og trykk det ROCKER tastaturet opp eller ned for å justere skjermen belysning. Trykk høyre eller venstre på det ROCKER tastaturet å heve eller senke volumet av enheten. Trykk ENTER når justeringer er fullført. Deretter trykker du MENU.

• Vent til enheten tilgjengelige satellitter og justere din sted. Dette kan ta noen minutter. Veksle mellom luftfart, marine og bilindustrien modus ved å trykke og holde siden. Velg den foretrukne modusen ved å bruke knappene på ROCKER-tastaturet, og trykk ENTER.

• Bruk ROCKER tastaturet merke og bla gjennom merket alternativer. Trykk MENU på hver side for å få opp en liste over alternativer for siden. Det ROCKER tastaturet kan igjen brukes til å bla om og velger alternativer. For å avslutte en side og reversere trinnene, trykker du Avslutt. Velg et alternativ på en side, trykker du ENTER.

• Angi data i et felt ved å markere det ved å flytte på feltet bruker ROCKER, og trykke ENTER for å aktivere feltet. Bruk ROCKER opp og ned tastene velger en karakter og deretter bruke ROCKER høyre og venstre knappene for å flytte til neste plass for et tegn.

Fortsett å trykke på ROCKER å flytte til den neste linjen med data. Når alle data er angitt, trykker du ENTER.

Fjerne hele feltet ved å merke feltet lengst til venstre og trykke venstre på ROCKER. Non-programmerbare feltene vil ikke markere.

• Velg et mål ved å trykke knappen direkte til en av de tre modusene. I luftfart modus kan du deretter velge en flyplass med ROCKER å navigere skjermen eller innspill en destinasjon for hånd. Deretter velger gå til, og trykk ENTER.

Tips og advarsler

  • Garmin GPSMAP 496 er et navigasjonshjelpemiddel og er ikke en erstatning for diagrammer eller luftfart navigasjons prosedyrer.