Nnywellness.com

Hvordan sjekke telefonsamtale historien for MetroPCS Online


Hvordan sjekke telefonsamtale historien for MetroPCS Online

MetroPCS tilbyder abonnenter tilgang til ring poster for en liten månedlig avgift gjennom deres gratis online-kontotilgang. Når registrert, har brukere tilgang til listen over samtaler med oppført på antall oppringte, lengden på tid for utgående og innkommende telefonsamtalene og kostnader pådratt av samtalen hvis abonnenten ikke er på en ubegrenset ringe plan. Funksjonen kaller detaljer kan brukes til å spore telefonsamtaler, hente viktige telefonnumre eller overvåke telefonen.

Instruksjoner

• MetroPCS på webstedet. Markere "Støtte" ligger nær toppen høyre på skjermen. En rullegardinliste vises. Rull nedover og klikk "My Account."

• Logg på ved å angi brukernavn og passord i boksene. Klikk "Send". Hvis du har aldri registrert online, klikk "Begynner registrering" for å sette opp kontoen. Du må ha telefon og konto sikkerhetsinformasjon tilgjengelig for å fullføre registreringen. Det er ingen kostnad for tilgang til grunnleggende min konto. Når registreringen er fullført vil du kunne logge på en gang.

• Klikk rullegardinlisten ved siden av "MetroPCS telefonnummer" og Velg nummeret du ønsker å vise ringe detaljposter for. Telefonen viser informasjon om kontosaldoene telefoner og et bilde av telefonen.

• Klikk "Kaller detaljer" plassert under "Konto bruk & aktivitet" nær øverst i midten på siden hvis du har en månedlig eller ukentlig abonnement. En ny side genererer "Ubegrenset ringe behandling", en liste over telefonnumrene som har blitt kalt og hvor lenge oppringingen.

• Klikk "Finansielle transaksjoner og bruk" under "Konto bruk & aktivitet" Hvis du abonnerer på en konto for minutt. Viser informasjon om hver transaksjon inkludert samtaler, betalinger og databruk informasjon og saldo på kontoen.

Tips og advarsler

  • Se individuelle samtale detaljer hver abonnent eller telefonlinje, på kontoen må være medlem funksjonen "Ring detalj", som er gitt tilgang til detaljerte Anropslister.
  • Bare aktive kontoer vil ha tilgang til min konto.