Nnywellness.com

Hvordan å polere støpt stål


Hvordan å polere støpt stål

Polering støpte deler til bilen din krever mer enn bare de riktige verktøyene. Fordi stålet ikke er beskyttet, må den regelmessig rengjøres med gjennomtrengende olje for å forhindre rust. Etter stål er polert, vil en liten mengde overflaten korrosjon som vises danne en liten hakk metalloverflate, nødvendiggjør en annen polering operasjon. Hvis du skal male delen, må du polske delen ikke lenger enn 400-korns slipepapir. At grus er optimal for maling og primer vedheft. Speilet utførelser kan oppnås, men krever omsorg å opprettholde.

Instruksjoner

• Fjerne støpt stål ujevn overflate med dør jeksel. Ta vare for å unngå forlate dø vinkelsliperen på ett sted på metalloverflate for lenge eller trykke for hardt på overflaten, da dette vil overopphetes metallet. Overoppheting vil forårsake en blå flekk vises. Dette er et tegn på metallet temperament fjernes, som vil invadere styrke delen.

• Sand overflaten av støpte bruker gradvis finere sandpapir, starter med 80-korns slipepapir og arbeider opp til 400-korn. Dette lar deg fjerne sand riper og feil fra overflaten som vil mar fullført finish.

• Sand overflaten med gradvis finere sandpapir, starter med 800-korn våt/tørr sandpapir og en liten mengde vann. På samme måte som du jobbet gjennom tørr sandpapir, gjennomarbeide våt/tørr sandpapir til 2500-korn papir. Når ferdig, tørk bort overflødig vann fra overflaten i forberedelse til den polering sammensatte.

• Slå på poleringsmaskin og bruke pinnen polering sammensatte til polering overflaten. Bruke sammensatte delen selv fungerer bra. Fortsette å polere overflaten av metallet med poleringsmaskin inntil det er en lys, speilblanke glans til overflaten, og pass på å jobbe polske i noen trange steder for å opprettholde en fullt polert overflate uten lyter.

• Påfør en liten mengde av gjennomtrengende olje til polerte overflaten av støpt metall, og deretter forsiktig gni den inn i overflaten med en ren klut. Dette må gjøres ukentlig for å opprettholde overflate av støpt metall.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller ved en die grinder og poleringsmaskin. Disse verktøyene kan kaste små biter av vrakgods i ansiktet mens du arbeider med dem.