Nnywellness.com

Hvordan fjerne fabrikken radioen fra en 1994 Toyota 4Runner


Stereoanlegg tilgjengelig i 1994 for Toyota-4Runner er ikke veldig avansert sammenlignet med de lager stereoanlegg av dagens biler og lastebiler. Det betyr at du kan modernisere eldre lastebil med nyere deler, som ettermarkedet stereoanlegg kan installeres bare med kun grunnleggende verktøy. Før du legger i nye dekk skjønt, må du fjerne gjengangeren ettall.

Instruksjoner

• Skru av lavere instrumentpanelet på førerens side fra oversikten ved hjelp av Phillips-skrutrekker og 1/4-tommers ratchet og socket. Trekk i panelet av dashbordet og la den henge fra motoren pop kabelen. Fjern de to boltene på passasjeren side av dashbordet, like nedenfor i hanskerommet, bruke en Phillips-skrutrekker og en 1/4-tommers ratchet og socket.

• Åpne i hanskerommet. Fjern de tre skruene på toppen av hanskerommet åpningen med en Phillips-head skrutrekker. Trekk av hansken og nedre høyre side av dashbordet av dashbordet. Koble fra høyttaler selen hvis bilen har en høyre høyttaler i dashbordet. Fjern den Phillips skruen i øverst til venstre i hanskerommet åpning.

• Fjerne klippene ved foten av midtkonsollen, like under midten av dashbordet, bruker den flathead skrutrekker. Trekk lommen ut fra oversikten. Trekke av knotter på oppvarming og kjøling kontroller med hendene. Sett bladet på det flathead skrutrekker bak oppvarming og kjøling kontroll møte panelet og lirke den av dashbordet. Skru den Phillips skruen bak oppvarming og kjøling ansikt panelet bruker Phillips-skrutrekker.

• Trekk svart trim panelet rundt tenning nøkkelen hole av dashbordet med hendene. Skyv panelet rundt stereo dashbordet og fra dashbordet.

• Skru stereo fra oversikten ved hjelp av Phillips-skrutrekker. Trekk stereo ut av dashbordet og koble fra antennen bly og ledningsnett. Så skru stereo fra lommen bruker Phillips-skrutrekker.