Nnywellness.com

Hvordan bestemmer et forsikringsselskap hvis en bil summeres?


Hvordan bestemmer et forsikringsselskap hvis en bil summeres?

Et forsikringsselskap vurderer en bil var når det ikke er kostnadseffektivt eller økonomisk å reparere bilen. For å komme til denne konklusjonen, må forsikringsselskapet følge statlige krav, og bruke sine egne retningslinjer.

Betraktninger

Når kostnadene for å reparere en bil overstiger er markedsverdi, forsikringsselskapet vurderer bilen totaltap eller summert. Selskapet faktorer i alle utgifter knyttet til reparasjon av bilen, som bilen husleie.

Sammenligning

Forsikringsselskaper noen ganger ser på visse reparasjoner og sammenligne dem prosentvis til er markedsverdi av bilen. Som en tommelfingerregel bruker forsikringsselskapene en prosent i området 51 til 80, med mindre det finnes statlige retningslinjer og regler på plass som tilsier noe annet.

Bestemme

Sammenligne en bil til lignende biler på forhandlere og gjennomgå solgte bestemmer verdien av en bil.

Sikkerhet

En bil anses noen ganger totaltap hvis reparasjoner ikke kan gjenopprette den til tilstanden før ulykken på en sikker måte. Noen ganger tillate den fysiske tilstanden på bilen ikke dette å skje.

Ingen reparasjon

Når en bil er et totalt tap, forsikringsselskapet reparere ikke den, men i stedet den utsteder en sjekk til kunden og/eller lien holderen.

Utfordringen funn

Når forsikringsselskapet fastslår at en bil totaltap, kan du utfordre sine funn. Du må sende skikkelig dokumentasjon for å støtte din påstand. Med nok bevis og bevis, kan forsikringsselskapet forbedre eller endre sitt tilbud.