Nnywellness.com

Min LG enV2 ber om en låse kode når formatering min hukommelse Card


LG enV2 mobiltelefon ble utgitt i 2008 for Verizon Wireless. LG utformet enV2 med microSD og microSDHC støtte. Hvis du brukte minnekortet i en annen enhet før du bruker den med telefonen, må du formatere kortet til å fungere med telefonen. Må du angi telefonens låskode å fullføre formateringsprosessen.

Om

LG utformet enV2 med en lås å hindre andre i å bruke eller viktige endringer i telefonen uten din tillatelse. For eksempel hvis du velger å utføre en hard tilbakestilling på LG enV2, må du angi låskoden før du kan bekrefte tilbakestillingen. Harde tilbakestillinger sletter all informasjonen fra telefonen og LG tvinger deg til å angi låskoden slik at bare du eller noen du gi tillatelse til, kan slette all informasjon. Formatering minnekortet er lik en hard tilbakestilling ved at du sletter all informasjon på minnekortet.

Låskode

Lås standardkoden på LG enV2 er de fire siste sifrene i telefonnummeret. The enV2 har en innstilling som lar deg endre låskoden etter egne preferanser. Du må angi låskoden nye hvis du forandret det fra standard. Du kan angi koden for Barnesikring ved hjelp av tastene på telefonen.

Glemt koden

Hvis du endret låskoden fra standard og ikke lenger husker det, ta telefonen til tjenesteleverandøren for å ha det restarte. LG inkluderte ikke en metode for brukerne til å tilbakestille låskoden fra deres telefon uten å vite den gjeldende låskoden. Du bør tilbakestille låskoden så snart som mulig for å unngå ytterligere komplikasjoner med telefonen.

Betraktninger

Du kan sikkerhetskopiere informasjon lagret på LG enV2's minnekortet til datamaskinen hvis du ikke ønsker å miste den. Koble telefonen til datamaskinen via den medfølgende USB-datakabelen og flyttbar disk ikonet som vises når du kobler telefonen. Kopier informasjonen på disketten og lim den til en annen plassering på datamaskinen. For å øke din telefons sikkerheten, kan du vurdere å endre låskoden fra standard. Velg "Redigere koder" the enV2 sikkerhet-menyen og Opprett en ny fire-sifret kode.